Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Yotta betreedt Nederlandse markt

Connected Asset Management-platform Alloy legt de basis voor smart cities en IoT Amsterdam, 21 december 2017 – Yotta, leverancier van software voor infrastructureel asset management, wil de Nederlandse markt veroveren met het Connected Asset Management-platform Alloy voor (lokale) overheden en asset managers. Deze cloud-oplossing maakt het eenvoudiger om enorme hoeveelheden data te beheren. Gebruikers kunnen deze data eenvoudig real-time raadplegen, verkennen en inzetten ter verbetering van hun besluitvorming en dienstverlening. Alloy biedt nieuwe technologie die de connectiviteit tussen assets, mensen en organisaties verbetert. Met Alloy leggen (lokale) overheden de basis voor smart cities, Internet of Things (IoT) en verbeterde connectiviteit.

Straatverlichting
De module Asset Core in Alloy biedt een uitgebreide end-to-end asset management-functionaliteit. Daarnaast voorziet het platform met verschillende modules in de behoeften van asset managers die verantwoordelijk zijn voor specifieke categorieën. De eerste categorie die profiteert van Alloy is straatverlichting. De Street Lighting-module is gebaseerd op Mayrise, de asset management-software van Yotta. Alloy voegt hier nieuwe mogelijkheden, zoals NightScape-visualisaties, aan toe om beheerders van straatverlichting effectief te ondersteunen. Overige asset-modules, zoals Structures, Green Spaces, Drainage en Waste Management zijn momenteel in ontwikkeling en vullen Asset Core perfect aan.

Kaarttechnologie
Met uitgebreide, op servers gebaseerde kaarttechnologie en unieke mesh-functionaliteit omarmt Alloy het groeiend aantal via sensoren verbonden assets en IoT. Gebruikers kunnen data van assets opvragen en gebruiken voor verbeterde besluitvorming. De krachtige en aantrekkelijke interface waarin kaarten centraal staan bouwt voort op het succes van Horizons, het gevisualiseerde asset management-systeem van Yotta. Het gebruiksgemak van de interface draagt bij aan optimale adoptie.

Het cloud-platform wordt as-a-service aangeboden, waardoor organisaties de kosten van hun IT-infrastructuur kunnen terugdringen. Tegelijkertijd profiteren zij van een goede beschikbaarheid, snelle implementatie en optimale ondersteuning. Yotta heeft de app Alloy Mobile ontwikkeld om gebruikers een volledig mobiele ervaring te bieden.

Nick Smee, CEO van Yotta: “Alloy is een baanbrekend platform dat de basis legt voor smart cities, IoT en een nieuwe wereld van connectiviteit. Het biedt een compleet nieuwe aanpak die (lokale) overheden en asset managers overal ter wereld helpt om assets eenvoudiger en efficiënter te beheren en gefundeerde beslissingen te nemen die zorgen voor verbeterde dienstverlening tegen lagere kosten.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-22T11:39:05.000Z Yotta