Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zo zet je een smartwatch zakelijk in

Een smartwatch wordt vaak gezien als een hulpmiddel om gezondheid en activiteit mee in de gaten te houden. Wat echter lang niet iedereen beseft, is dat er ook allerlei apps en opties zijn die je kan benutten om zakelijk voordeel uit te halen. Het is dus zeker de moeite waard om eens te bekijken hoe je het beste uit de mogelijkheden haalt. Zo kan je alleen maar meer succes boeken met je onderneming.

Mogelijkheden om te verbinden

Wanneer je op een smartwatch aanbieding ingaat, dan is het eerst belangrijk om naar de functies op het gebied van connectiviteit te kijken. Eigenlijk moet het slimme horloge onderdeel worden van het netwerk aan apparaten dat je gebruikt voor zakelijke doeleinden. Dit is nodig om bijvoorbeeld appjes en notificaties van je smartphone of tablet op je horloge te kunnen lezen. In het ideale geval kan je zelfs berichten vanaf je smartwatch verzenden. Draadloos gaan is sowieso een trend, dus het slimme horloge past daar natuurlijk ook perfect in.

Aansluiten op andere apparatuur

Je vraagt je natuurlijk ook af wat de beste smartwatch voor jou is? Dat is relatief gemakkelijk per persoon te bepalen. Je kijkt namelijk naar het model dat het best aansluit op de andere apparatuur die je op kantoor gebruikt. Werk je met veel apparatuur van een bepaald merk? Dan is het ook wel fijn wanneer je een horloge kan gebruiken van hetzelfde merk. Dit kan een groot voordeel opleveren in de functies die je kan gebruiken en in hoe goed alles met elkaar werkt.

Waar je natuurlijk vooral naar kijkt, is het besturingssysteem dat gebruikt wordt. In grote lijnen valt dit uiteen in Android enerzijds en iOS anderzijds. Dit maakt het dus ook wat gemakkelijker om een goede keuze te maken.

De gezondheidsopties benutten

Dat de gezondheidsopties vooral aantrekkelijk voor privégebruik zijn, neemt niet weg dat je er zakelijk ook een voordeel van kan hebben. Overwerkt raken en met burnouts te maken krijgen is tegenwoordig aan de orde van de dag. Het zou dan ook fijn zijn wanneer je dat net voor kan zijn door tijdig in te grijpen. Daar kunnen de gezondheidsopties van de horloges dus een belangrijke rol spelen. Het meten van het stressniveau is namelijk heel goed mogelijk. Daar kan je dan op handelen, waardoor je er op tijd bij bent en je gezondheid in goede staat blijft.

Een representatief voorkomen

Tot slot is het belangrijk om goed naar het design van de smartwatch te kijken. Het is natuurlijk zo dat de horloges met de digitale schermen nooit aan de dure Zwitserse modellen kunnen tippen. Dat neemt niet weg dat je wel kan zorgen dat je er gewoon representatief uitziet door voor het juiste ontwerp te kiezen. Doordat je ook nog eens veel keuze hebt met betrekking tot bijvoorbeeld de horlogebandjes, is het goed mogelijk om er op je best uit te zien. Dit is voor het bedrijf natuurlijk ook heel belangrijk. Neem de tijd om te kijken wat er allemaal mee mogelijk is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-18T11:34:26.000Z Smartwatchtotaal.nl


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.