Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ZEISS kiest voor Primaned en PMWeb

Het Duitse bedrijf, Carl Zeiss AG. (ZEISS), heeft het Nederlandse consultancy bedrijf Primaned gekozen om PMWeb te implementeren met als doel de efficiëntie en de controle van haar vastgoedbeheer te verbeteren.

Het Duitse bedrijf, Carl Zeiss AG. (ZEISS), met het hoofdkantoor in Oberkochen, is een internationaal toonaangevende technologie-onderneming, die actief is op het gebied van optiek en opto-elektronica. In het vorige boekjaar genereerde de ZEISS-groep in zijn vier segmenten een jaarlijkse omzet van in totaal meer dan 6,4 miljard euro: Semiconductor Manufacturing Technology, Industrial Quality & Research, Medical Technology en Consumer Markets (status per 30 september 2019). Met meer dan 31.000 medewerkers is ZEISS wereldwijd actief in bijna 50 landen met meer dan 300 beheerde locaties in de vastgoedportefeuille.

Eén van de prioriteiten van ZEISS voor de toekomst is het verbeteren van hun Corporate Real Estate Managementproces om de organisatie te voorzien van: 

  • Een geharmoniseerde merkervaring in onroerend goed, die transparantie en gegevensbeheer biedt in termen van behoeften, inspanning, kosten, ruimte en service. 
  • Snellere besluitvorming op basis van gedefinieerde stage gates binnen een matrixorganisatie. 
  • Geoptimaliseerde vastgoeddiensten en -kosten. 

In een Europese aanbesteding vroeg ZEISS om een uitstekende ondersteunende tool voor hun Real-Estate Management.

Implementatiepartner

Primaned, partner van PMWeb in Europa, is geselecteerd als partner vanwege het aanbieden van een unieke combinatie; enerzijds diepgaande kennis van Project Controls en anderzijds ervaring met een uitgebreide en flexibele oplossing: PMWeb (Program Management Software Solution). Primaned werkt sinds augustus 2019 aan de PMWeb-implementatie van de ZEISS-omgeving. Deze omgeving is in januari 2020 met succes live gegaan.

PMWeb

Volgens ZEISS is PMWeb de tool die past bij hun uitdagingen. PMWeb is een beproefde oplossing met veel toonaangevende bedrijven in diverse sectoren. Het is een innovatief softwarepakket dat in staat is om de volledige Plan, Build, Operate cyclus te ondersteunen. Het beheert documenten, biedt rapportage-oplossingen, ondersteund het bedrijfsproces, begeleidt visuele digitale workflow-engines en biedt branche specifieke oplossingen en ondersteuning. De oplossing heeft vele krachtige functionaliteiten en is zeer gebruiksvriendelijk (in gebruik, configuratie naar specifieke rollen en behoeften, en beheer).

"We zijn ervan overtuigd dat werken met PMWeb, het sneller nemen van de juiste beslissingen verbetert, ons het inzicht geeft dat we nodig hebben en leidt tot besparingen als gevolg van efficiëntie".

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-05T13:43:56.000Z Primaned B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.