Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TOPdesk organiseert SEE event online

Digitale transformatie is op dit moment voor veel organisaties onvermijdelijk. Met name serviceafdelingen – zoals IT, facilitymanagement en HR – moeten hierin snel schakelen. Hoe ondersteun je thuiswerkende collega's? Hoe werk je succesvol samen, zowel binnen je organisatie als met leveranciers?

Uit onderzoek van IDC onder 32 CXO's in China blijkt dat medewerkers als gevolg van de COVID-19-crisis, volledig de waarde van digitale transformatie en IT zijn gaan inzien. Om die reden wil TOPdesk, leverancier van de gelijknamige servicemanagementsoftware en expert op het gebied van service excellence, serviceprofessionals helpen om gebruik te maken van dit moment en de volgende stap te zetten. Op 16 juni 2020 organiseert TOPdesk daarom het gratis online event 'TOPdesk SEE: Digital transformation, a multiplayer game'. Hier delen experts als Steven van Belleghem, thought leader op het gebied van customer relationship transformation, en astronaut Tim Peake hun ervaringen en kunnen serviceprofessionals van over de hele wereld hun uitdagingen bespreken.

Wolter Smit, CEO en oprichter van TOPdesk: “De huidige coronacrisis vraagt om een compleet nieuwe manier van werken, waardoor de digitale transformatie van bedrijven in een stroomversnelling terechtkomt. Voor IT-, HR- en facilitaire afdelingen is digitale transformatie nu relevanter dan ooit. Met het online event TOPdesk SEE willen we serviceprofessionals stimuleren en inspireren om de huidige ontwikkelingen in hun voordeel te gebruiken, en hen helpen hun organisatie op een gezonde manier te laten groeien.”Het programmaHet online programma van TOPdesk SEE bestaat uit verschillende sessies en sprekers, waaronder inspirerende keynotes, interactieve sessies en groepsdiscussies met branchegenoten. Sprekers die inmiddels bevestigd zijn, zijn onder andere:

  • Steven van Belleghem: als thought leader op het gebied van customer relationship transformation en de toekomst van marketing inspireert Steven bedrijven om écht customer-centric te gaan werken, en dat alles in de snel veranderende digitale wereld. Steven is aanwezig tijdens TOPdesk SEE als keynote-spreker én presentator van de paneldiscussie.
  • Tim Peake: zijn werk als astronaut, testpiloot en legerofficier gaven Tim unieke inzichten in onderwerpen als leiderschap, risicomanagement, motivatie en teamwork. Tijdens TOPdesk SEE deelt hij zijn inzichten en verzorgt hij een Q&A.

Deelname aan het online event TOPdesk SEE: Digital transformation, a multiplayer game is gratis. Aanmelden kan via de website: https://see.topdesk.com/

TOPdesk SEE 2021

Oorspronkelijk zou TOPdesk SEE 2020 een groot live-event zijn met circa 1.500 bezoekers op zowel tactisch als strategisch niveau. Door de huidige situatie is ervoor gekozen om de live-editie van TOPdesk SEE te verplaatsen naar 2021. Doordat het gekozen thema momenteel erg relevant is, wordt er op 16 juni 2020 alsnog een online event georganiseerd. Tijdens dit online event worden ook de eerste details over de invulling van het 2021-programma bekendgemaakt. Bezoekers die al een ticket hadden aangeschaft voor TOPdesk SEE 2020, hebben automatisch toegang tot zowel het online event als het live-event in 2021.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-04T11:14:31.000Z TOPdesk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.