Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zorg voor een continu productieverloop met SupportPoints

Wat als de apparatuur een fundamenteel onderdeel van het productieproces van het bedrijf zou worden en het hele productieteam wil dat het op dezelfde manier zou doorgaan? Peter Goeijenbier, een ervaren technicus en ondernemer uit Noordwijk, Nederland, lanceerde SupportPoints - een online platform met een netwerk van experts die de PLC-behoeften van producenten 24/7 ondersteunen.

"Al meer dan 30 jaar voorzag ik gevestigde bedrijven van onderhouds- en reliability engineering. Het is een gangbare praktijk dat ze vertrouwen op PLC (Programmable Logic Controllers) die al vele jaren bestaat, terwijl de PLC-fabrikant niet langer technische ondersteuning biedt voor verouderd apparatuur. Wat gebeurt er als het systeem niet goed werkt? Dit is een probleem waarmee veel productieteams confronteren. " zegt Peter.

Om aan deze wereldwijde behoefte te voldoen, lanceerde Peter samen met zijn dochter Loesje en met behulp van Moqod, een software ontwikkelingsbureau, SupportPoints.

SupportPoints is een online digitaal platform dat klanten verbindt die PLC-problemen tegenkomen met experts die defecte PLC's en softwaremodificaties ondersteunen. Met een internationaal netwerk van 2.500 bieden PLC-experts van SupportPoints de kennis en knowhow om alle controllers te bedienen, zowel verouderd als recenter van de grote merken zoals Siemens, ABB, Allen-Bradley en Schneider Electrics.

"Verouderd apparatuur hoeft niet in onbruik te raken. Met voldoende ondersteuning kunnen deze vertrouwde apparaten zelfs een integraal onderdeel blijven van elk productieproces. Op deze manier kunnen producenten de levensduur van vertrouwde systemen verlengen door een goede uptime en een hoge kosteneffectiviteit toe te voegen. ", aldus Peter. Het is een kosteneffectieve manier om levensduur te verlengen en bij te dragen aan circulariteit.

Klanten kunnen een technisch probleem posten waarop PLC-experts kunnen reageren of zoeken naar een expert in hun gebied. De expert ondersteunt op afstand. Het is ook mogelijk om gelijktijdig met enkele experts contact te nemen om de beste oplossing te vinden. Het platform doet zijn best om deze communicatie vlot te organiseren.

Degenen die aan SupportPoints werken hebben dit probleem nauwkeurig bestudeerd en ontdekten dat dat snelheid van essentieel belang is. In veel gevallen is de juiste PLC-ondersteuning niet beschikbaar of wordt er traag gereageerd, wat kan leiden tot langdurige en kostbare productieverliezen. SupportPoints houdt er rekening mee en levert 24/7 PLC-assistentie binnen enkele minuten ondanks wereldwijde tijdsverschillen.

Loesje Goeijenbier, marketingshoofd bij SupportPoints: "Ons motto is: Kennis is een commodity. Haal het wanneer u het nodig hebt. Het is een nieuwe manier van denken over kennis en geeft het disruptieve karakter van het platform aan. U hebt geen specialistische expertise nodig in uw technische afdeling meer. Moderne online tools bieden er direct toegang toe wanneer dat nodig is. "

SupportPoints heeft gereageerd op het wereldwijde tekort aan PLC-vaardigheden door experts van over de hele wereld in te schakelen. Er is veel vraag naar kennis en expertise en dankzij een wereldwijd netwerk van geteste en gewaardeerde technici-experts wordt de ondersteuning gegeven in ruim 47 talen en wereldwijd beschikbaar.

"SupportPoints is een slim, gebruikersgericht Saas-platform, met een intuïtieve interface. Bij de ontwikkeling van SupportPoints hebben we de beste werkwijzen toegepast voor het bouwen van webplatforms met complexe logica, terwijl we het gemakkelijk ondersteunen en rekening houden met toekomstige groei en schaalbaarheid", legt Anton Kolpakov, die de ontwikkeling van het systeem vanuit Moqod beheerde, uit.

Oprichter en eigenaar Peter Goeijenbier: "Of het nu gaat om storingen of software modificaties, verouderde of recentere systemen, bieden wij snelle en efficiënte ondersteuning. Ieder moment, elke dag. De toekomst kan disruptief zijn: bereid zich erop, vind manieren om die te vermijden!”

Over SupportPoints:

SupportPoint is het geestesproduct van Peter Goeijenbier, een vakkundige onderhouds- en reliability engineer en ondernemer. Peter Goeijenbier heeft meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren van maintenance engineering, analyse en ontwerp fabricage workflows, van het creëren van concepten en strategieën tot het implementeren. SupportPoints is een flexibele kennishell voor technische teams overal ter wereld.

Over Moqod:

Moqod is een leverancier van software engineering en IT-consultancy met hoofdkantoor in Amsterdam. Moqod helpt topbedrijven bij digitale transformatie met behulp van de nieuwste technologieën, domeinkennis en flexibele benaderingen. Het ontwikkelingsproces van Moqod is gecertificeerd in overeenstemming met de beveiligingsnorm ISO 27001.

Contact Partner: Peter Goeijenbier

Telefoon: 06389 38411

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-16T14:28:26.000Z SupportPoints


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.