Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Je gebouw als online leeromgeving

Wenen / Ede – oktober 2019 Met Augmented Reality van je kantoor, winkel of fabriek een online leeromgeving maken. Ben je verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van medewerkers, dan komt dat dicht tegen de ideale situatie aan. Want leren doen medewerkers het best in het moment en op de plek waar ze zijn en meer over willen of moeten weten. Het Oostenrijkse Insider Navigation en Nederlandse UP learning gaan daarom samenwerken.

Leren en performance support met augmented reality

Beide partijen zijn overtuigd van de kracht van Augmented Reality voor leren op de werkplek en performance support. Davy van Loon, COO Insider Navigation, “Onze Augmented Reality oplossing wordt vooral ingezet voor navigatie in gebouwen, plegen van onderhoud en verhelpen van storingen. Het grote voordeel is dat we geen wifi, beacons of andersoortige verbinding nodig hebben om tot een positiebepaling met 1-5 centimeter nauwkeurigheid te komen. Onze Channel Partners vinden onze klanten wereldwijd, waarbij je moet denken aan bijvoorbeeld autofabrikanten, olieraffinaderijen, vliegvelden en facility management bedrijven. Doordat we nu leren en performance support aan onze oplossing toe kunnen voegen, verhogen we de waarde voor onze klanten. Voor mij was het een no-brainer hiervoor de samenwerking met UP learning aan te gaan. Ik kende hen. Zij zijn al langere tijd met virtual en Augmented Reality bezig, hebben een goede naam en een stevige positie in de markt.” 

Waardevolle aanvulling voor learning & development

Martin van den Broek, CEO UP learning: “Al enkele jaren wordt geroepen dat virtual en vooral Augmented Reality door gaan breken in de game industrie, het dagelijkse leven en het learning & development domein. Lange tijd zijn de, met name infrastructurele, drempels te hoog gebleken. Insider Navigation neemt die weg. Onze onderwijskundigen zijn aan de slag met het ontwikkelen van slimme toepassingen voor leren met Insider Navigation als back-end. Dat varieert van AR-speurtochten voor het inwerken van nieuwe medewerkers tot aan uitleg over machines en het trainen van gesprekken met klanten of patiënten. Augmented Reality breekt snel door en we zijn blij dat we nu een waardevolle technologie in huis hebben die een extra dimensie aan leren geeft." 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-31T13:52:50.000Z UP learning


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.