Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Met deze producten zorg jij voor een slim kantoor

Intercomsystemen bieden de mogelijkheid om op afstand met elkaar te communiceren. De communicatie kan uit audio- en videoverbinding bestaan. Een intercomsysteem bestaat uit een binnenpost en een buitenpost. De buitenpost kan op een poort of deur worden bevestigd en staat met de binnenpost in verbinding. Wanneer de bezoeker aanbelt bij de buitenpost wordt er aan de binnenpost een seintje gegeven.

Door gebruik te maken van een intercomsysteem kan er waargenomen worden wie er voor de toegang staat. Intercomsystemen kunnen op veel verschillende gebieden worden toegepast en is zeker een belangrijke schakel in de beveiliging van een woning of kantoor.

Deurbel met camera voor extra veiligheid

Wil je weten wie er voor de deur staat als je zelf niet op kantoor bent? Dan is een deurbel met camera en video deurbel echt iets voor jou. Hiermee kun je via een beeldscherm kijken wie er voor de deur staat zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. Of wanneer je wel thuis of op kantoor bent zonder dat je de deur hoeft open te doen. Veel van de deurbellen met camera en video werken via een app die is gekoppeld aan een smartphone.

Een slim kantoor

Een slim kantoor is net zo belangrijk als een slim huis en voor iedereen mogelijk. Domotica (ook wel smart home of huisautomatisering) genoemd is een verzamelnaam voor alle apparaten die je helpen om alledaagse taken te automatiseren. Domotica zijn elektronische apparaten waarmee je een slim huis maakt. Zo zet je bijvoorbeeld met een app op jouw telefoon alle slimme lampen in jouw woning aan of zet je op afstand de slimme thermostaat hoger op afstand. Dit systeem kun je koppelen aan een smart home platform om ze laten communiceren met elkaar. Dit maakt het mogelijk om op afstand apparaten aan te sturen met jouw telefoon of door spraakopdrachten aan een smart home hub te geven. Door het instellen van schema's zorg je dat ze in- en uitschakelen op het juiste moment. Je bepaalt zelf hoe laat de thermostaat gaat verwarmen of wanneer het licht inschakelt. Zo ga je efficiënt om met het energieverbruik in jouw kantoor. En slimme deurbellen en IP-camera's maken jouw kantoor veiliger omdat ze direct in de gaten hebben wanneer er onverwachte bezoekers bij jouw kantoor staan. Wil je meer tips om jouw kantoor goed te beveiligen kijk dan ook eens inhuisbeveiliging.nl.

Snelle buit

Jouw kantoor beveiligen tegen inbraak kan op vele manieren. Er valt vaak nog heel wat te verbeteren aan jouw kantoor om de kans op inbraak te verkleinen. Inbrekers gaan in de meeste gevallen voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn om jouw kantoor binnen te komen, hoe groter de kans is dat ze op het geven. Jaarlijks zijn er ongeveer 65.000 inbraken. Maar gelukkig zijn er nog genoeg tips om jouw huis of kantoor onaantrekkelijker te maken voor inbrekers op internet te vinden. Zodat deze inbrekers bij jouw kantoor geen kans krijgen!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-29T14:26:50.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.