Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GROUP9 en Merapar bundelen krachten en gaan op in AlfaOne

Merapar Technologies en GROUP9 kondigden vandaag aan te fuseren en samen op te gaan in AlfaOne. AlfaOne zal zich sterk maken als een “leading cloud software development powerhouse”, waar het leveren van cloud software met de hoogste kwaliteit aan klanten centraal staat. De labels Merapar, GROUP9, mStack, Haystaq en Bright-r blijven als sterke gevestigde merken in de markt gehandhaafd.

Merapar Technologies is opgericht in 2015 door ondernemers en experts op het gebied van software oplossingen voor de media en entertainment markt. Al snel ontwikkelde Merapar zich als een specialist in Amazon Web Services (AWS) clouddiensten met meer dan 100 medewerkers en kantoren in Veldhoven, Amsterdam, Gdansk en London. Merapar heeft met meer dan 150 AWS en 200 Scrum.org professionele certificeringen sterk ingezet op kwaliteit en scoort als AWS Advanced Consulting partner de hoogste Europese NPS score.

GROUP9 is opgericht in 2011 als software ontwikkel bedrijf met een sterke focus op high tech, banking en insurance. Inmiddels heeft GROUP9 een sterke naam opgebouwd op het gebied van Java en Microsoft software development en op het gebied van test automation. GROUP9, mStack en Haystaq richten zich op het aantrekken en binden van senior collega’s. Met de Bright-r Academy wordt ingezet op een development accelerator voor high potentials. In totaal werken er bij GROUP9 meer dan 90 collega’s. 

“Met AlfaOne brengen we twee bedrijven samen die gaan voor kwaliteit. Onze ambitie is om hier nog sterker in te worden. Met de fusie kunnen we onze bestaande maar ook nieuwe klanten een breder dienstenpakket aanbieden op het gebied van consultancy, projecten, software development en testing. Onze gecombineerde expertise en ervaring in verschillende cloud technologieën zijn hierin onze grootste assets”, zegt Erwin van Dommelen, CEO van Merapar Technologies.

“Ook voor onze collega’s zien we veel mogelijkheden tot groei. We gaan inzetten op kennisontwikkeling en kennisdeling. Door onze Bright-r Academy in te zetten voor de hele groep, zullen we nieuwe standaards gaan zetten voor kwaliteit. Daarbij geldt dat ook op internationaal vlak er meer uitdagingen gaan komen voor onze mensen,” zegt Rob Slaats, CEO van GROUP9.

Meer informatie komt in de komende tijd beschikbaar op www.alfaone.group en http://www.linkedin.com/company/alfaone-group

Over GROUP9

GROUP9 is opgericht in 2011 als software development company die zich richt op het ontwikkelen en testen van software van grote programma’s voor bedrijven en instellingen in Nederland. Met de labels GROUP9 (Java software development), mStack (Microsoft software development), Haystaq (test automation) en Bright-r (talentontwikkeling) heeft GROUP9 meer dan 90 collega’s. Een belangrijke focus ligt op het ontwikkelen van menselijk talent met een combinatie van de juiste opdrachten, de juiste collega’s en een open sfeer. De afgelopen 3 jaar staat GROUP9 in de top 10 van Computable’s meest populaire ICT bedrijven om voor te werken in Nederland.

Over Merapar Technologies

Merapar is opgericht in 2015 en heeft haar hoofdkantoor in Veldhoven. Zij richt zich op het maken van software, software integratie voor publieke, private en hybride cloud platformen. Door haar expertise, agile benadering en kennis van de media en entertainment markt, is zij in staat om op Europees niveau snel zeer hoge kwaliteit te leveren. Merapar is een breed gecertificeerde partner van Amazon Web Services met een bewezen staat van dienst op het gebied van veilige, schaalbare en missiekritieke systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-28T16:26:26.000Z AlfaOne


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.