Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Distology gaat diensten en organisatie in de Benelux verder opschalen

Distology kondigt aan dat het zijn aanwezigheid in Nederland gaat verstevigen. De uitbreidingsplannen maken onderdeel uit van Distology’s eerder aangekondigde groeistrategie.

Het Britse Distology is opgericht in 2014 en in korte tijd uitgegroeid tot een specialist in Cloud gebaseerde security technologie. Het bedrijf vertegenwoordigt de EMEA-regio voor toonaangevende leveranciers zoals: Okta, Verkada, Fortanix, Beyond Identity en Yubico. Het hoofdkantoor van Distology is gevestigd in Manchester en heeft toegang tot de Europese markt via zijn kantoor in Nederland. In maart kondigde Distology aan dat het een investering heeft gekregen van het mid-market private equity firm NorthEdge om zijn groeiplannen te realiseren. De groeistrategie in de Benelux maakt hier onderdeel van uit, waardoor het bedrijf nog meer toegevoegde waarde kan bieden aan zijn lokale partners (vendors en resellers). 

Het bedrijf heeft de ambitie om het team in de Benelux binnen één jaar te verdrievoudigen en wil uitgroeien tot de grootste security distributeur binnen de Benelux. Om deze plannen aan te jagen heeft Distology Thomas Kramps (50 jaar) in dienst genomen. Kramps zal de rol als regionaal directeur Benelux op zich nemen en brengt circa 30 jaar ervaring in de IT-sector met zich mee op het gebied van sales. Voordat Kramps bij Distology aan de slag ging werkte hij als regionaal directeur bij het Duitse securitybedrijf Link11. Daarnaast vervulde hij verschillende management functies bij internationale IT-bedrijven zoals: Cybersprint, Netskope en Infoblox. Thomas Kramps combineert zijn professionele expertise en vaardigheden met een sterke motivatie om een bijdrage te leveren aan de omzet en groei van Distology. Daarnaast zal Distology ook zijn diensten in de Benelux opschalen om de verkoop-, marketing- en technische teams van zijn partners (vendors en resellers) nog beter te kunnen ondersteunen.

“De rol van security distributeur is de laatste jaren flink veranderd. Waar het voorheen vooral ging om aantrekkelijke kortingen voor resellers en snelle levertijden, zien we dat we steeds vaker worden gevraagd om als deskundig en vertrouwd adviseur op te treden voor onze partners,” aldus Thomas Kramps, Regionaal directeur Benelux. “Distology heeft de ambitie om Europa's toonaangevende distributeur van SaaS securityoplossingen te worden. Ik geloof dat we dit kunnen realiseren, gezien er een sterke vraag is in Cloud security. Bovendien hebben we onschatbaar veel kennis en een team dat altijd een extra stap zet. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met het team Distology verder te laten groeien in de Benelux.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-15T11:27:42.000Z Distology


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.