Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe naam en rebranding voor Heliview Professional Marketing Services

Leadgeneratie bureau Heliview Professional Marketing Services lanceerde op 1 februari een nieuwe naam en rebranding. Heliview PMS opereerde sinds de oprichting in 2009 onder de vlag van de Heliview Holding, maar gaat nu autonoom verder onder de naam Paddls. De nieuwe naam en branding weerspiegelen nog meer de groei-ambities van de organisatie, die nu voornamelijk de ICT-branche bedient.

Bij de start richtte Heliview PMS zich vooral op de leadopvolging van congressen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de koplopers op het gebied van B2B leadgeneratie. “Heliview PMS heeft ons gebracht tot waar we nu staan en daar zijn we trots op”, aldus (mede)oprichter en Algemeen Directeur Pim Böinck. “We zijn klaar voor het volgende hoofdstuk. Als Paddls hopen we op termijn onze dienstverlening verder te kunnen uitbreiden om in te spelen op de groeiende vraag.”

Nieuwe naam, dezelfde kwaliteit

De naamswijziging gaat gepaard met een totale rebranding. Böinck: “Een nieuwe naam en een compleet nieuwe look is zowel intern als extern even wennen. Maar onze klanten kunnen gerust zijn; we leveren nog steeds dezelfde diensten met dezelfde kwaliteit”.

“Onze nieuwe visuele identiteit sluit naadloos aan bij onze nieuwe naam en bij ons DNA”, zegt Marketing & Communicatie verantwoordelijke Laura Straver. “Paddls staat onder andere voor groei, versnelling en dingen in beweging brengen. Die beweging en flow zijn terug te zien in de nieuwe huisstijl. Ook in het logo zit groei, doordat de letters steeds groter worden.”

Over Paddls

Paddls is een B2B leadgeneratie bureau, dat mensen samenbrengt en de juiste connecties maakt. Alleen vanuit de juiste match kan immers waardevolle groei ontstaan. Commerciële én persoonlijke groei. Het dienstenpakket omvat onder andere telefonische acquisitie, leadkwalificatie en de organisatie van (Digital) Round Table kennissessies. Paddls werkt met 45 medewerkers voornamelijk voor grote (top 50) en kleinere ICT-bedrijven. Meestal vanuit het kantoor in Breda, maar ook bij klanten op locatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-03T10:40:46.000Z Paddls (voorheen Heliview Professional Marketing Services)


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.