Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Epatra distributeur voor BrightBooking

Epatra distributeur voor BrightBooking

Alblasserdam, 27-03-2017 – GoBright BV heeft in Epatra een betrouwbare distributiepartner voor haar product BrightBooking gevonden.

Vergaderruimtebeheer ofwel room management is upcoming. En terecht, het effectief gebruiken van vergaderruimtes bespaart veel kosten en verbetert de efficiency enorm. GoBright heeft een innovatief online platform, BrightBooking, ontwikkeld, waarmee zeer eenvoudig een beschikbare en passende ruimte kan worden gezocht en geboekt. Dit kan altijd en overal vandaan via een web portal of de unieke BrightBooking app. Een koppeling met Exchange, Outlook en/of Office 365 zorgt voor een maximale integratie. En de deurkaart, een interactief display bij de ruimte maakt BrightBooking een complete room management oplossing. In de nabije toekomst zullen sensoring en werkplekoplossingen geïntegreerd worden. Vanaf heden gaat Epatra BrightBooking actief distribueren in haar kanaal. GoBright is voornemens om naast Epatra als VAD een broadline distributeur voor het IT kanaal aan te stellen.

Over GoBright
GoBright is een innovatief, flexibel en toegankelijk bedrijf dat gebouwen intelligent maakt.
Vooruitstrevend, open minded, onderzoekend en luisterend zijn termen die precies weergeven waar het bedrijf voor staat. Met als doel organisaties prettiger en efficiënter te laten werken of studeren.

Over Epatra
Epatra is een AV⁢ distributeur die zich toelegt op het distribueren van een totaalpakket binnen de professionele markt voor presentatie- audio/video- en industriële oplossingen. Epatra onderscheidt zich door correcte, snelle informatievoorziening gecombineerd met een goed advies en de mogelijkheid om samen met de reseller AV⁢ installaties te begeleiden en uit te voeren. Epatra heeft kantoren in Nederland, België, Zweden en Noorwegen.

Meer informatie over deze samenwerking? Bel 088 – 26 26 126 of mail maar info@gobright.eu.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-27T15:45:00.000Z GoBright BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.