Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Draytek Vigor 2710 ADSL2+ modem/router

 

Draytek introduceert een nieuwe ADSL2+ modem/router serie die stijlvolle vormgeving combineert met uitgebreide functionaliteiten. De Vigor 2710 serie is de nieuwe instapserie van DrayTek voor de geavanceerde thuisgebruiker en de klein zakelijke markt, die meer dan alleen internettoegang van een ADSL2+ modem/router verwacht.

De nieuwe, gebruiksvriendelijke Vigor 2710 serie van Draytek bestaat uit verschillende modellen, met varianten voor VoIP en wireless. De Vigor 2710n modellen beschikken over een 802.11n (draft 2.0) wireless access point. Deze standaard biedt hogere snelheden en een goede dekking. Extra wireless functionaliteiten zoals Wi-Fi Protected Setup, Wi-Fi Multi Media en multiple SSID maken de Vigor 2710n modellen compleet. Beveiliging met behulp van WPA2 zorgt voor een optimale beveiliging van uw draadloze netwerk. Met behulp van de lifeline is het mogelijk de reeds bestaande telefonie infrastructuur te integreren met VoIP.

Naast de draadloze versies zijn er ook bedrade modem/routers per direct beschikbaar. De modellen met VoIP aan boord worden binnenkort op de markt gebracht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2849992). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×