Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iPad wordt met Shore Tel Dock bureautelefoon

Dit artikel delen:

ShoreTel, de leverancier van eenvoudige unified communications (uc)-platforms, waaronder zakelijke telefoonsystemen, applicaties en mobiele uc-oplossingen, introduceert ShoreTel Dock. ShoreTel Dock transformeert iPads en iPhones tot bedrijfstelefoons.

Het ShoreTel Dock transformeert Apple-handhelds waarop de ShoreTel Mobility-app is geïnstalleerd tot een krachtige bedrijfstelefoon en tool voor samenwerking. Werknemers kunnen hun iPhone of iPad met ShoreTel Mobility simpelweg in het ShoreTel Dock schuiven om direct te profiteren van een lange batterijwerkduur en de gebruikseenvoud en gesprekskwaliteit van een bedrijfstelefoon. Het ShoreTel Dock vereist slechts één voedingadapter en houdt Apple-handhelds opgeladen, zodat werknemers altijd op een volle batterij kunnen werken. In combinatie met ShoreTel Mobility en conferencing-applicaties kunnen gebruikers vanaf hun vertrouwde toestel profiteren van een uc-ervaring op basis van spraak, instant messaging (IM), presence en conferencing.

De hardware van het ShoreTel Dock en de software van ShoreTel Mobility werken naadloos samen voor een optimale communicatie-ervaring. Gebruikers kunnen op eenvoudige wijze gesprekken aannemen en bellen. Het enige dat ze voor dat laatste hoeven te doen, is hun mobiele apparaat oppakken en een nummer in te voeren via het toetsenblok of op het scherm van de iPad of iPhone. Het ShoreTel Dock start vervolgens automatisch de applicatie ShoreTel Mobility. Dankzij het eenvoudige en overzichtelijke ontwerp van de handset, het toetsenblok, de speakerphone en audiobediening kunnen gebruikers profiteren van het comfort van een bureautelefoon.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-10T10:31:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.