Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

The Rent Company en G DATA CyberDefense verlengen samenwerking

G DATA CyberDefense en The Rent Company hebben hun samenwerking verlengd. Dankzij de samenwerking kunnen de klanten van The Rent Company hun apparaten voor een zeer aantrekkelijk tarief beveiligen met G DATA Internet Security software. Dit aantrekkelijke aanbod is vanaf nu niet alleen beschikbaar voor het voortgezet onderwijs, maar ook voor het basis- en hoger onderwijs.

De oplossingen van G DATA CyberDefense beschermen apparaten van leerlingen, docenten en medewerkers tegen cybercriminelen, zonder in te boeten op snelheid. Bovendien bieden de oplossingen intelligente mechanismen zoals heuristiek, gedragsanalyse, Artificial Intelligence en exploitbeveiliging om kwaadaardige processen nauwkeuriger te herkennen en te stoppen. Volgens beide bedrijven is het belangrijk dat leerlingen digitaal goed beschermd zijn. The Rent Company ziet dat leerlingen in de leeftijd vanaf 10 jaar oud steeds vaker hun eigen laptop of tablet krijgen. Het bedrijf biedt leerlingen tijdens hun hele onderwijsloopbaan een goed passend, betaalbaar én veilig apparaat aan.

“Al op jonge leeftijd maken kinderen gebruik van allerlei apparaten op school. Het is daarom belangrijk dat scholen een duurzame en veilige digitale onderwijsomgeving creëren voor hun leerlingen en personeel. Dankzij onze samenwerking met The Rent Company kunnen scholen een veilig en betaalbaar alternatief bieden,” aldus Jihane Abid, International Sales Manager bij G DATA CyberDefense. “Door samen te werken met The Rent Company krijgen klanten de juiste handvatten om risico’s te minimaliseren.”

“Een veilige lesomgeving is cruciaal voor goed onderwijs, dat geldt ook voor digitaal onderwijs,“ aldus Willem van de Kerkhof, directeur innovatie bij The Rent Company. “Veel ouders, verzorgers en studenten denken dat digitale beveiliging alleen over antivirus gaat, maar een goede oplossing bevat veel meer. Denk hierbij aan malware detectie, browserbeveiliging en functies als parental control (inclusief screentime) voor de jongere leerlingen. Bovendien hebben we de G DATA software voor een aantrekkelijk tarief gebundeld met ons Easy4u zekerheidspakket voor laptops. Ouders vinden het makkelijk alles rondom de schoollaptop in één keer goed te regelen. Veiligheid hoort daar natuurlijk bij, maar wij bieden met Easy4u ook gemak en zekerheid. Daarnaast blijft G DATA zijn producten door ontwikkelen en komen ze altijd goed uit onafhankelijke testen. Daarom hebben we onze internationale samenwerking met overtuiging verlengd.“

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-16T10:58:02.000Z G DATA CyberDefense


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.