HP Application Security Center als SaaS

Dit artikel delen:

HP kondigt updates aan voor de beveiligingssoftware voor webapplicaties HP Application Security Center. Daarmee kunnen bedrijven de risico's van inbreuk door aanvallen van hackers minimaliseren. Gebruikers hebben de mogelijkheid om het assessment platform, waarvan de nieuwe software onderdeel uitmaakt, af te nemen als Software as a Service.

De nieuwe HP's Application Security Center helpt organisaties bij het opsporen, repareren en voorkomen van beveiligingslekken in hun webtoepassingen met HP DevInspect voor developers, HP QAInspect voor quality assurance teams en HP WebInspect voor operational and security experts. Daarmee kunnen zij het ontwikkelproces verbeteren en voldoen aan wet- en regelgeving vanuit de overheid en de industrie.

HP Assessment Management Platform, de basis voor HP Application Security Center, wordt nu aangeboden als Software as a Service. Klanten kunnen dan snel en kosteneffectief alle beveiligingsprocedures voor de webapplicaties centraliseren in een omgeving die volledig door HP SaaS wordt beheerd en onderhouden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-27T15:21:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.