Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Computable Awards-genomineerde aan het woord: MyCademy

Computable Awards 2017 zegel

Het is bijna zover! Op 31 oktober vindt de spectaculaire uitreiking van de Computable Awards 2017 plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. In deze reeks spreken we met de genomineerden over hun bedrijf en hoe ze toeleven naar de belangrijkste dinsdagavond van het jaar. MyCademy blikt in dit artikel terug en kijkt vooruit.

Hoe kijkt uw organisatie terug op het eerste halfjaar van 2017 en wat is u in de markt het meest opgevallen?

De aandacht voor kennisontwikkeling en IT-opleidingen is weer sterk toegenomen. Organisaties beseffen dat continu leren en innoveren de enige optie is om in markten die steeds in beweging zijn succesvol te zijn en blijven en zijn bereid hierin te investeren.

Wat heeft uw organisatie dit jaar allemaal gedaan en hoe hebben jullie dit ervaren?

Wij besteden veel aandacht aan marketing en het op de kaart zetten van de voordelen van continu leren. Daarvoor hebben wij o.a. een onderzoek laten uitvoeren naar hoe organisaties omgaan met de kennisontwikkeling van hun IT professionals. De inzichten die voortkomen uit  het onderzoek opent deuren bij nieuwe klanten die graag het pad van de continu lerende organisatie op willen.

Hoe kijkt uw organisatie naar de ontwikkelingen in de markt op zich?

Positief. Er is veel aandacht voor het onderwerp kennisontwikkeling en zeker met betrekking tot IT. De schaarste die er heerst om de goede mensen te krijgen en ook te behouden zorgen voor meer aandacht voor ons concept van continu leren.

Hoe ontwikkelt uw bedrijf zich richting de toekomst en welke concrete stappen gaan jullie hiervoor op korte termijn voor nemen?

Met ons concept denken wij een antwoord te hebben op de uitdagingen die de huidige marktomstandigheden met zich meebrengt. Het continu ontwikkelen van medewerkers zeker op IT gebied is een must voor ieder bedrijf wat succesvol wil zijn. Door ons platform en concept verder door te ontwikkelen en goed te luisteren naar onze klanten willen wij doorgroeien naar de marktleider op het gebied van IT kennisontwikkeling. Met als doel invulling te geven aan onze missie: continu leren écht succesvol maken voor IT professionals.

Wat was het afgelopen hoogtepunt van het afgelopen (half) jaar?

We hebben onze sales aanpak aangepast aan onze ervaringen met bestaande klanten en de omslag gemaakt van een product sales georiënteerde aanpak naar een consultative selling aanpak. Dit sluit veel beter aan bij onze klanten omdat wij in een partnership werken aan de continu lerende organisatie. Dit heeft een aantal mooie nieuwe klanten opgeleverd en er voor gezorgd dat bestaande klanten weer verlengen.

Wat was een belangrijke les voor jullie het afgelopen (half) jaar?

Wij hebben gemerkt dat om een continu lerende organisatie te worden je niet alleen moet faciliteren maar dat er ook evenredig aandacht moet zijn voor de leercultuur en het monitoren en managen van het proces om dit pad succesvol te bewandelen.

Welke uitdagingen staan bij jullie voor de deur voor 2018?

Om door te groeien in het tempo van nu zullen we met onze organisatie scherp moeten blijven om de juiste dingen te doen en goed te blijven luisteren naar onze klanten.

Is er een specifieke bedrijfsfocus voor 2018?

In 2018 gaan we nog meer aandacht besteden aan het begeleiden van onze klanten tijdens het proces door ons KlantSuccesTeam verder inhoud te geven. Dat begint al met de uitgebreide onboardingsessie die wij doen aan de start van onze relatie met de klant. Bovendien gaan wij extra tools bieden om het nog makkelijker te maken continu leren echt succesvol te maken.

Wat betekent een nominatie voor de Computable Awards 2017 voor uw organisatie?

De nominatie bevestigt dat wij als Challenger in de markt ons goed kunnen onderscheiden van de traditionele, klassieke aanbieders van IT-kennis die samen met ons zijn genomineerd. Het is goed om te zien dat de jury erkent dat het tijd is voor vernieuwing rondom het thema “kennisontwikkeling in de IT”.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-26T13:43:00.000Z Annemiek Sprado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.