Van Vliet: Waar is m’n agenda?

Dit artikel delen:

Ik ben van slag. Ik had afgelopen week storing aan mijn elektronische agenda en dacht eens te gaan shoppen bij wat winkels naar nieuwe modellen. Wat blijkt? Nergens meer een te krijgen.

"Nee meneer dat zit tegenwoordig allemaal in mobiele telefoons", zegt een verkoper die nauwelijks ouder is dan mijn 15-jarige zoon. Ben ik nu zo ouderwets dat ik met een telefoon wil bellen, met een camera foto's maak en mijn afspraken in een agenda bijhoud? Ik wil helemaal niet alles tegelijk. Al was het alleen maar dat wanneer dat ene apparaat kapot gaat je volstrekt niets meer kan.

Tot nu toe kon ik mijn stelling aardig handhaven, hoewel je al geen telefoon meer kan kopen waar geen camera inzit. Overigens blijkt mijn iPAQ nog wel verkocht te worden via webwinkels, maar het feit dat hij niet meer in gewone winkels te koop is, zegt genoeg. Ik heb het er mee gehad, ik kijk eerst of ik mijn huidige iPAQ zelf kan maken en anders stoppen we met dit medium.

Goh, wat is het toch snel gegaan met de ontwikkeling van de elektronische agenda. Ik weet nog goed dat ik zo'n tien jaar geleden van papier overstapte naar de elektronische agenda. Hoewel ik jaarlijks zo'n mooie leren versie van een leverancier kreeg, koos ik voor de elektronische variant. Veel van mijn (oudere) collega's vonden het maar niets en zworen gewoon bij hun papieren versie, waar ze vrolijk in bleven kliederen.

Ik denk dat ik zo eerst maar naar de boekhandel ga voor een mooi leren agenda. Ze zijn vast in de aanbieding.

Robert van Vliet is adviseur e-overheid

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Storing in je elektronische agenda overkomt je ook niet voor niets Robert. Niets is toeval in this quantum universe. Waarschijnlijk was ie te vol volgens je gevoel voor de belastingsgraad van je lichaam en geest systeem. Dus maakt je gevoel nu vanzelf, langs mistereuze weg, ruimte om de inhoud van je agenda eens te overdenken en doorvoelen ;-)

Succes met je nieuwe papieren agenda :-) en de ruimte die je je zelf gaat gunnen in de toekomst. Plan er als vast een vacantie in van een paar weken. Dan kun je de werkdruk ontvluchten en VOELEN hoe je er werkelijk aan toe bent.
Happy Holidays, Bon Voyage Robert

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-03T07:01:00.000Z Robert van Vliet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.