Progressive Recruitment

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Progressive Recruitment moet volgens de voordrager genomineerd worden voor de Computable Awards 2016, omdat dit it-recruitmentbureau een echte marktspecialist is. ‘Progressive Recruitment doet er alles aan om continu op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de it-markt en is daarom veel meer dan een werving- en selectiebureau!’ De algemene jury van de Computable Awards 2016 is gecharmeerd van deze mooie woorden en beloont Progressive Recruitment met een nominatie als werving- en selectiebureau.

Progressive Recruitment is een echte kennispartner in de it-markt en initieert regelmatig onderzoeken op het gebied van it. Hiertoe behoren bijvoorbeeld onderzoeken naar (de marktpositie van) business intelligence en it-infrastructuurspecialisten. Deze resultaten zijn zeer waardevol voor zowel it-professionals als voor organisaties in it en worden daarom gepubliceerd op diverse websites.

Daarnaast loopt Progressive Recruitment voor op ontwikkelingen in de it-markt. Zo heeft het bureau als een van de eerste recruitmentbureaus een e-commerce-afdeling opgezet, nadat bleek dat er bij organisaties een groeiende vraag naar e-commerce-specialisten ontstond. Bovendien heeft Progressive de Pro University opgericht: een programma waarmee het bureau veel trainingen organiseert, zodat zijn consultants continu op de hoogte zijn van trends in hun vakgebied. Het aantal it-professionals dat via Progressive Recruitment een nieuwe functie heeft gekregen, is in 2015 verdubbeld ten opzichte van 2014.

Computable Awards 2020

Draag nu kandidaten aan voor de Computable Awards 2020!

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.