Nominatie PCI voor financiering digitale werkplek

Genomineerd als MKB-leverancier

Financiering finance geld

PCI is een digitale werkplekspecialist voor het mkb. Het bedrijf levert merkonafhankelijk professionele cloud-, document- en printoplossingen. PCI biedt ook een in-house financiering van zowel de hardware, de software als bijbehorende diensten die bedrijven nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld in abonnementsvorm als een prijs per maand, of een prijs per maand per medewerker. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om PCI als ICT-leverancier van het jaar voor het MKB te nomineren.

Doordat PCI zelf de contracten financiert en er geen externe partij aan te pas komt, is er veel meer maatwerk en flexibiliteit mogelijk dan wanneer er een externe financier in het spel is. Waar externe financieringspartijen alleen naar de cijfers kijken, kijkt PCI naar de organisatie als geheel. Hierdoor kan het een groter deel van de markt bedienen. Denk bijvoorbeeld aan ondernemingen die nog niet zo lang bestaan, maar die wel een toekomstbestendig businessmodel hebben. PCI biedt bijvoorbeeld ook financieringsvormen waarbij de bestaande infrastructuur wordt meegefinancierd. Dit kunnen verschillende merken naast elkaar zijn, maar ook kan er sneller op nieuwere technologie worden overgestapt als de markt daar om vraagt.

Veel ondernemingen moeten met het oog op de digitale transitie hun businessmodellen aanpassen en nieuwe vormen van dienstverlening die gebruikmaken van moderne technologieën zijn daarbij cruciaal. Denk bijvoorbeeld aan printing on demand, gepersonaliseerde communicatiematerialen, hybride cloud-infrastructuren en databasebeheer. Omdat zo’n transitie lastige beslissingen met zich mee brengt, is goed advies en financiering op maat essentieel voor een succesvolle overgang. Jonge ondernemingen en het mkb komen niet altijd in aanmerking voor grootschalige financiering omdat de screening alleen rekening houdt met de cijfers en niet met de mogelijkheden. PCI doet dit niet en kijkt naar de organisatie als geheel.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.