Win de EyeTV DTT Deluxe TV-stick

Online quiz Computable, vragen dag 6

Dit artikel delen:

In samenwerking met Elgato Systems gaat Computable twee weken op rij op elke doordeweekse dag een EyeTV DTT Deluxe TV-stick t.w.v. € 89,95 weggeven. Van maandag 3 mei tot en met zondag 16 mei 2010 kunnen er elke doordeweekse dag vijf vragen worden beantwoord en met de vijf gevonden woorden kan er een korte slagzin m.b.t. het WK-voetbal en het Nederlands Elftal worden gemaakt.

Van maandag 3 mei tot en met zondag 16 mei 2010 worden er elke werkdag op Computable.nl rond 12.00 uur vijf kennisvragen voor publicatie vrijgegeven die leiden tot de vondst van vijf woorden. Door deze vijf gevonden worden in de juiste volgorde te zetten ontstaat een korte slagzin die gaat over het Nederlands Elftal en/of het WK-voetbal. Het achterhalen van deze slagzin kan leiden tot het winnen van de EyeTV DTT Deluxe TV-stick van Elgato Systems die € 89,95 waard is. Met de EyeTV DTT Deluxe TV-stick kan sport op de pc of Mac bekeken worden, maar ook kunnen de beelden opgenomen worden zodat er later gekeken kan worden of er een pauze in de uitzending kan worden gelast. Voor het insturen van de dagelijkse slagzin kan gebruik worden gemaakt van een speciaal invulformulier.

De vijf vragen van dag 6 luiden:

1) Wat voor tientallen, geanimeerde objecten in een Powerpoint-dia kaart expert Tjerk van Dijk in zijn bijdrage over GBO.Overheid dat Logius wordt aan?

2) Binnen welke markten zorgen strategische markten en reorganisatie voor een verandering in de prioriteiten van een organisatie in het artikel over het klaarstomen van bedrijfsinformatie voor morgen?

3) Wat is het laatste woord voor de tussenkop 'Smart grids' in het artikel over software voor electriciteitsdistributie bij het CWI?

4) Wat is het zevende woord van de alinea voorafgaand aan de tussenkop 'MiFID' in het artikel 'FBI en controle'?

5) Wat is het eerste deel van de voornaam van de business unit manager van Ordina Consulting die vindt dat informatie een belangrijke productiefactor wordt?

Maak met de vijf gevonden woorden een slagzin. Insturen slagzin dag 6

Naar de vragen

Naar de hoofdprijs, EyeTV DTT Deluxe TV-stick van Elgato Systems

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-10T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.