Online quiz Computable

Win elke week Panda Global Protection 2009!

Dit artikel delen:

Panda Security stelt voor de online quiz die Computable houdt van 24 november tot en met 21 december 2008 wekelijks Panda Global Protection 2009 beschikbaar. Met dit pakket gaan gebruikers optimaal beveiligd het nieuwe jaar in.

Lezers die Panda Global Protection 2009 graag willen winnen, kunnen per week de zeven gevonden letters naar de redactie van Computable mailen. Dit kan naar lezers@computable.nl o.v.v. Online Quiz.

Panda Global Protection 2009 beschermt gebruikers tegen virussen, spyware, hackers, identiteitsdiefstal, spam en alle andere internetbedreigingen. Daarnaast biedt het 2 GB online back-up en system restoring tools, waardoor bestanden beschermd worden tegen mogelijk verlies of beschadiging. Met het pakket zijn drie computers te beveiligen.

Panda Global Protection 2009 maakt minimaal gebruik van de processorkracht van de computer, met dank aan Collective Intelligente. Dit houdt in dat de meeste signature files niet meer op de pc bij de gebruiker staan, maar in een centrale database bij Panda Security. Wordt er een vreemd bestand aangetroffen, dan wordt er direct contact gelegd met die server en wordt het bestand onschadelijk gemaakt. Bovendien stuurt elke computer waarop Global Protection 2009 geïnstalleerd is, verdachte bestanden direct naar de centrale server, zodat Panda real time op de hoogte is van alle nieuwe bedreigingen en daar dus ook snel op kan reageren.

Naar toelichting en vragen

Naar hoofdprijs: het Mobile Office van Samsung t.w.v. € 8033!

Naar weekprijs: Pull 2 Talk Bluetooth Headset van e-office mobile

Naar weekprijs: FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-24T11:53:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.