Computable past jury Awards 2013 aan

Computable Awards 2012 winnaars

Winnaars Computable Awards 2012

De jury van de Computable Awards 2013 bestaat weer uit vijf leden. Jurylid Eric van der Wolk heeft zijn kandidatuur beschikbaar gesteld en deze wordt opgevuld door Mathieu Paapst en Jolan Smeets. Naast de nieuwe twee juryleden beoordelen ook dit jaar Jeroen Aris, Fred Bons en Bernard Vuijk alle ingezonden voordrachten.

De vijfkoppige vakjury zal in 2013 de voordrachten voor een nominatie voor een Computable Award beoordelen. Deze voordrachten voor awards worden gedaan door bezoekers van de ict-vaksite Computable.nl. Sinds 2011 doet een onafhankelijke jury dit. Lezers wordt gevraagd hun voordracht te onderbouwen met een project van de betreffende persoon of organisatie dat hen in het afgelopen jaar is opgevallen.

De vijf juryleden zullen niet alleen de voorgedragen organisaties en bedrijven op hun merites beoordelen, zij bepalen ook de genomineerden en krijgen een stem in wie de Computable Awards later in het jaar ontvangen. De stemmen van Computable-lezers en het oordeel van de jury tellen elk voor de helft mee bij het bepalen van de winnaars.

Feestelijk diner

De Computable Awards worden in 2013 voor de achtste keer op rij uitgereikt tijdens een avondvullend programma met feestelijk diner. Kijk in welke categorieën organisaties en personen voorgedragen kunnen worden voor een Computable Award of doen dien direct je favoriete persoon of organisatie voorKijk in de Hall of Fame om te zien wie in de afgelopen zeven jaar deze vakprijs ontvingen.

Jury Computable Awards 2013

Lees meer over:
Jeroen Aris (Heineken)
Fred Bons (Ordina)
Mathieu Paapst (Rijksuniversiteit Groningen, Centrum voor Recht & ICT)
Jolan Smeets (Rood Projecten)
Bernard Vuijk (Projects for Professionals)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-21T08:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.