Computable nomineert tien ICT-opleiders

ICT-opleider van het jaar

Opleiding volwassenen educatie

Ict-vakblad Computable heeft tien ict-opleiders genomineerd voor de Computable Awards 2016. Het gaat om The Analytics Academy van Amsterdam Business School (ABS) van de Universiteit van Amsterdam, Amsterdam Data Science (ADS) en Ortec, B. Startup School Amsterdam (BSSA), Data Academie van DDMA, een combinatie van Fontys Hogescholen en de ROC’s Summa College, Onderwijsgroep Tilburg, ROC Ter AA en Gilde Opleidingen, Global Knowledge, Hogeschool E3, Hogeschool Novi, Hogeschool Utrecht en het duo Quint Wellington Redwood en UWV en de combinatie van theFactor.e, Centric Assen en IT Academy Noord-Nederland. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

De tien genomineerde ict-opleiders zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2016. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De vijf juryleden hebben individueel alle 25 voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd. Dit zijn:

- Amsterdam Business School (ABS) van de Universiteit van Amsterdam, Amsterdam Data Science (ADS) en OrtecLees de onderbouwing
- B. Startup School Amsterdam (BSSA) van B. Amsterdam, Amsterdam Economic Board en ManpowerGroupLees de onderbouwing
- Data Academie van DDMALees de onderbouwing
- Fontys Hogescholen, de ROC’s Summa College, Onderwijsgroep Tilburg en Ter Aa en Gilde OpleidingenLees de onderbouwing
- Global KnowledgeLees de onderbouwing
- Hogeschool E3Lees de onderbouwing
- Hogeschool NoviLees de onderbouwing
- Hogeschool UtrechtLees de onderbouwing
- Quint Wellington Redwood en UWVLees de onderbouwing
- theFactor.e, Centric Assen en IT Academy Noord-NederlandLees de onderbouwing

Stemmen

Op maandag 13 juni 2016 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2016. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de leden uit de algemene jury zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-07T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.