Computable Awards 2020 wijkt uit naar Scala Theater

Uitreiking gaat door in corona-bestendige jas

Scala Theater Jaarbeurs Utrecht

Artistieke weergave van het Scala Theater bij Jaarbeurs in Utrecht

Door alle coronaperikelen moest Computable het traject van de Computable Awards 2020 om tot genomineerden te komen al rigoureus wijzigen. Doordat de maatregelen voorlopig nog wel van kracht blijven, wijkt Computable voor de fysieke uitreiking ook uit naar een andere locatie. Het Beatrix Theater in Utrecht wordt ingeruild voor het nieuwe corona-proof concept Scala van Jaarbeurs. Hierdoor kan Computable met maximaal 650 aanwezigen op 24 november 2020 toch zijn Awards gaan uitreiken.

Het Scala Theater is een tijdelijk concept van Jaarbeurs waarin evenementen kunnen worden georganiseerd waarin wordt voldaan aan alle coronavoorwaarden. In het concept krijgt iedereen een eigen, persoonlijke ruimte. Dat zijn tweezitters op gepaste afstand van elkaar voor het podium in de zaal, duo seats op een verhoging iets verder weg van het podium en in 129 loges tot drie hoog, waar per loge maximaal vier personen op corona-veilige afstand kunnen zitten. Alle zitplaatsen kunnen worden voorzien van een hapje en een drankje.

De Scala-locatie kan voor meerdere type evenementen worden gebruikt. Zo zijn er vanaf eind september concerten, jeugd-/familievoorstellingen, cabaret, congressen en speciale shows, zoals de Computable Awards 2020. André Hazes opent op 25 september Scala, gevolgd door meer optredens van onder andere Boef, Glennis Grace, Nick & Simon, Ogene, Rolf Sanchez, Stef Bos, Tino Martin, Waylon, Jandino en Tineke Schouten. Het Scala Theater heeft recent de kalender voor de komende maanden bekend gemaakt (tekst gaat verder na de video).

Scala Theater Jaarbeurs

Andere opzet

Stemmodule

Stemmen voor Computable Awards 2020 kan tot en met 1 november 2020 via https://awards.computable.nl/stem

Door alle voorwaarden waaraan een evenement als de Computable Awards tegenwoordig moet voldoen, wordt het concept van de uitreiking ook aangepast. Zo zal er meer nadruk komen te liggen op het entertainment en zullen we op een andere manier de winnaars bekend gaan maken en dus de beeldjes gaan uitreiken. De organisatie werkt hiervoor nog meerdere plannen uit, waarbij rekening wordt gehouden met het feit dat er de komende maanden nog wijzigingen worden doorgevoerd in alle corona-maatregelen. Hierin blijft leidend dat we op een verantwoordde, veilige en gezonde manier de Computable Awards 2020 gaan uitreiken.

De manier waarop Computable tot de winnaars gaat komen, blijft hetzelfde als de afgelopen jaren. Het traject om tot genomineerden te komen moest worden aangepast, de uitslag blijft ‘gewoon’ worden bepaald door zowel juryoordeel als publieksstem (beide vijftig procent). Alleen in de categorie Partnerproject bepaalt het publiek volledig wie er gaat winnen, de genomineerden in deze categorie zijn door de redactie van Computable aangestipt. De hoofdjury van de Computable Awards bestaat dit jaar uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred StreeflandZij lieten zich eerder al uit over alle noodzakelijke wijzigingen die in het jurytraject moesten worden doorgevoerd vanwege Covid-19.

Partner worden van de Computable Awards 2020?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2020, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en kom naar de waanzinnige uitreiking op 24 november 2020!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-02T09:51:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.