Computable Awards 2020 passeert 30.000 stemmen!

30.000 30K 30000

De Computable Awards 2020 hebben in hun achttiende dag de dertigduizend stemmen gepasseerd. Daarmee ligt het stemtraject ongeveer twintig procent voor op de tussenstand van vorig jaar na evenveel dagen. Daarbij moet worden aangetekend dat het stemproces vanwege corona dit jaar maar twee maanden duurt, waar dit in 2019 nog vier maanden was. Stemmen kan tot en met zondag 1 november,. De winnaar maken wij op 24 november bekend tijdens een spectaculaire show in het Scala Theater in Jaarbeurs in Utrecht.

Tussen de twintig verschillende categorieën zitten grote verschillen. In sommige categorieën zijn een aantal genomineerden duidelijk aan het campagne voeren. Zo zijn in de categorie Tech-startup met een aantal van 2332 de meeste stemmen uitgebracht, in de categorie Mkb-project zijn met 1091 de minste stemmen uitgebracht.

De tech-startups liggen qua stemmen een straatlengte voor op de rest. In de categorie Security & Digital Forensics van de op-een-na-meeste stemmen uitgebracht met een aantal van 1811. De categorieën Hardware & Infrastructuur, Iaas & Paas en Software/Saas volgen met respectievelijk 1786, 1680 en 1660 stemmen.

De minste stemmen zijn dus uitgebracht in de categorie Mkb-project. Andere categorieën die nog wel meer stemmen kunnen gebruiken zijn. Grootzakelijk project, Services en Overheidsproject met respectievelijk 1291, 1293 en 1354 stemmen.

Scala Theater

Door alle coronaperikelen moest Computable het traject van de Computable Awards 2020 om tot genomineerden te komen al rigoureus wijzigen. Doordat de maatregelen voorlopig nog wel van kracht blijven, wijkt Computable voor de fysieke uitreiking uit naar een andere locatie. Het Beatrix Theater in Utrecht wordt ingeruild voor het nieuwe corona-proof concept Scala van Jaarbeurs. Hierdoor kan Computable met maximaal 650 aanwezigen op 24 november 2020 toch zijn Awards gaan uitreiken.

Het Scala Theater is een tijdelijk concept van Jaarbeurs waarin evenementen kunnen worden georganiseerd waarin wordt voldaan aan alle coronavoorwaarden. In het concept krijgt iedereen een eigen, persoonlijke ruimte. Dat zijn tweezitters op gepaste afstand van elkaar voor het podium in de zaal, duo seats op een verhoging iets verder weg van het podium en in 129 loges tot drie hoog, waar per loge maximaal vier personen op corona-veilige afstand kunnen zitten. Alle zitplaatsen kunnen worden voorzien van een hapje en een drankje.

(Tekst gaat verder na de video)

Scala Theater Jaarbeurs

Stemmen

Er is via de stemmodule in alle twintig categorieën één keer te stemmen. Overigens bepaalt publieksstemming in negentien van de twintig categorieën voor de helft wie er uiteindelijk gaat winnen. De overige vijftig procent wordt bepaald door juryoordeel. In de hoofdjury van de Computable Awards 2020 zitten Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. Alleen in de categorie Partnerproject bepaalt het publiek volledig wie er wint, de genomineerden in deze categorie zijn bepaald door de redactie van Computable. Stemmen voor de Computable Awards 2020 kan dus nog tot en met zondag 1 november 2020.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2020

Stem voor de Computable Awards 2020

Partner worden van de Computable Awards 2020?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2020, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en kom naar de waanzinnige uitreiking op 24 november 2020!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-18T10:22:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.