Bart Hogendoorn vertrekt bij HPE

Bart Hogendoorn, managing director en vp van HP Enterprise Nederland verlaat per 31 mei 2016 het bedrijf. Hij stapt om persoonlijke redenen op. Dat bevestigt het bedrijf nadat verschillende bronnen aan Computable het vertrek van Hogendoorn meldden.

Hogendoorn heeft zijn vertrek ook aangekondigd in een interne memo. Hij wil Computable op dit moment niet persoonlijk te woord staan. Een woordvoerder meldt namens HP Entrprise dat er op dit moment actief wordt gezocht naar een opvolger voor Hogendoorn. In de tussentijd neemt Hans Daniels, vp Enterprise Group en managing director general Western Europe zijn taken waar.

Hogendoorn trad in juni 2010 aan als directeur van HP Nederland. Het concern splitst later op in twee aparte ict-bedrijven: Hewlett-Packard Enterprise voor de infrastructuur, software en diensten en HP Inc voor de pc- en printeractiviteiten. Hogendoorn werd directeur van HPE.

Naast zijn werk voor HP was Hogendoorn tussen juli 2013 en juni 2015 voorzitter van brancheorganisatie Nederland ICT.

CSC

Recent werd bekend dat het Amerikaanse ict-concern CSC wil fuseren met de zakelijke dienstentak van Hewlett Packard Enterprise (HPE) waarin onder meer de oude activiteiten van EDS zijn ondergebracht.
Het is niet bekend of het vertrek van Hogendoorn daarmee te maken heeft. HPE meldt ook niet wat de volgende stap van Hogendoorn wordt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-27T13:32:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.