ShareCompany koopt appbouwer The Others Online

Het Amersfoortse automatiseringshuis ShareCompany heeft The Others Online overgenomen. Dit is een ontwikkelaar van apps voor interne communicatie uit Utrecht. Het bedrijf wordt samengevoegd met het ShareCompany-onderdeel MediaMyne, een leverancier van software voor narrowcasting (nichemarketing).

Door MediaMyne en The Others Online te bundelen wil ShareCompany klanten een multichannel-platform voor interne communicatie aanbieden. Het gaat dan met name om tools om medewerkers te  informeren en betrokken te houden. Iets wat mede door de coronacrisis belangrijker is geworden.

The Others Online bouwt native communicatie-apps en biedt met Incrowd een corporate communicatie-app die onder andere wordt gebruikt door de Rabobank, VodafoneZiggo, Adecco, Unilever, Sogeti, Ordina, Coop, Kwikfit, Ricoh en het UMC. MediaMyne zet zijn gelijknamige narrowcasting-tool in bij Vivat, Exact, AkzoNobel en CapGemini.

Het bijna dertig jaar oude ShareCompany bestaat naast MediaMyne uit de onderdelen Atrea (werkstroombeheer) en Bigh (data-analyses). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-08T15:37:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.