ShareCompany koopt appbouwer The Others Online

Het Amersfoortse automatiseringshuis ShareCompany heeft The Others Online overgenomen. Dit is een ontwikkelaar van apps voor interne communicatie uit Utrecht. Het bedrijf wordt samengevoegd met het ShareCompany-onderdeel MediaMyne, een leverancier van software voor narrowcasting (nichemarketing).

Door MediaMyne en The Others Online te bundelen wil ShareCompany klanten een multichannel-platform voor interne communicatie aanbieden. Het gaat dan met name om tools om medewerkers te  informeren en betrokken te houden. Iets wat mede door de coronacrisis belangrijker is geworden.

The Others Online bouwt native communicatie-apps en biedt met Incrowd een corporate communicatie-app die onder andere wordt gebruikt door de Rabobank, VodafoneZiggo, Adecco, Unilever, Sogeti, Ordina, Coop, Kwikfit, Ricoh en het UMC. MediaMyne zet zijn gelijknamige narrowcasting-tool in bij Vivat, Exact, AkzoNobel en CapGemini.

Het bijna dertig jaar oude ShareCompany bestaat naast MediaMyne uit de onderdelen Atrea (werkstroombeheer) en Bigh (data-analyses). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-08T15:37:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.