ATPS opent kantoor in Keulen

Dit artikel delen:

Leverancier van tijdregistratiesystemen en toegangscontrole ATPS uit Ede opent een kantoor in de Duitse stad Keulen. De leverancier ziet groeikansen voor de verkoop en ondersteuning van geautomatiseerde tijdregistratiesystemen in de Duitse industrie. De nieuwe vestiging biedt ruimte aan het nieuwe verkoopteam. Daarnaast onderhoudt het team dankzij de lokale aanwezigheid intensiever contact met Duitse relaties.

Peter Jongman, directeur ATPS: 'Met de opening van dit nieuwe kantoor zetten we een belangrijke stap voorwaarts in het groeiproces van ATPS. We zijn er trots op dat we onze Duitse klanten niet alleen kunnen bedienen vanuit Nederland, maar nu ook in Duitsland zelf. Voor nieuwe klanten, maar ook bedrijven die zowel in Nederland als in Duitsland actief zijn, is het zeer praktisch dat we twee locaties hebben.'

Het bedrijf benadrukt dat de Duitse economie de afgelopen jaren een gestage groei laat zien. 'Mede dankzij de grote kracht van de maakindustrie heeft het land minder last van de crisis dan de omringende economieën. Omdat de maakindustrie traditioneel veel gebruikmaakt van ploegendiensten en flexwerkers, is de behoefte aan geïntegreerde tijdregistratie en systemen voor toegangscontrole ook in de Duitse markt groot.'

De Keulse vestiging wordt aangestuurd door Malte Hager, die zijn uitgebreide ervaring en kennis van de Duitse human resource sector inzet om de oplossingen voor tijdregistratie en toegangscontrole van ATPS onder de aandacht te brengen bij grote organisaties in de industrie, handel, voedingsmiddelen-industrie en logistiek.

ATPS

ATPS (Automatische Tijdregistratie en Planning Systemen) ontwikkelt al meer dan 25 jaar systemen op het gebied van tijdregistratie, planning, toegangscontrole en sleutelmanagement. De systemen van ATPS worden onder meer veel gebruikt binnen de branches industrie, handel, metaal, vervoer, agrarisch en facilitair.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-02T10:34:00.000Z Pim van der Beek