Softcrowe met richtlijnen informatiebeveiliging

Volgens Softcrowe Management Support, een bedrijf dat actief is op het gebied van informatiebeveiliging, onderkent 92 procent van het Nederlandse bedrijfsleven het belang van informatiebeveiliging voor de continuïteit van het bedrijf in onvoldoende mate. Het percentage is gebaseerd op onderzoek van de Raad voor Informatietechnologie.

Omdat het ontbreken van een goede beveiliging desastreuze gevolgen kan hebben voor een onderneming, biedt Softcrowe diensten aan variërend van advisering over en het opzetten van beleid op het gebied van beveiliging, tot aan vernietiging van informatiedragers. Voor dit laatste kent Softcrowe een uit vijf stappen bestaande procedure: ontvangstregistratie, demagnetisering, shredding, afvoer/verbranding chemisch afval en bevestiging van vernietiging aan opdrachtgever. Voorts heeft het bedrijf 'Richtlijnen informatiebeveiliging' uitgegeven, die op aanvraag verkrijgbaar is (020 696 20 50).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-07-08T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.