Klanten verliezen vertrouwen in Sybase

Steeds meer gebruikers van Sybase kiezen voor produkten van de concurrentie. Ze zijn het lange wachten op de beloofde ommekeer beu. Ook daalt het aantal organisaties dat Sybase als de belangrijkste database in hun bedrijf beschouwt.

Dit blijkt uit een onderzoek van de Information Management Group van Computerworld. "In tegenstelling tot vorig jaar verliest Sybase nu meer klanten aan de concurrentie dan het wegkaapt bij diezelfde concurrenten."
De oorzaak van deze situatie ligt in de financiële tegenslag en de problemen met de directie van de onderneming. Robert Epstein van Sybase gaf al eerder toe dat er niet veel groei meer zit in de database-activiteiten. Hij verwacht dat het nog wel anderhalf jaar kan duren voordat de organisatie zich hersteld heeft van de problemen met Versie 10 van de SQL Server. Eén van de belangrijkste maatregelen die de onderneming treft is het overzichtelijker maken van het diverse produktaanbod. Integratie van bestaande produkten, maar vooral het duidelijk samenvoegen van elkaar aanvullende software, moet tot betere resultaten leiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.