Siebel koppelt software aan SAP R/3

Softwareleverancier Siebel heeft de Enterprise Connector for SAP R/3 op de markt gebracht. Daarmee kan Siebels frontoffice-applicatie gekoppeld worden met SAP's populaire backoffice-systeem R/3. Gegevens uit de verschillende systemen zijn aan elkaar te koppelen.

Ook Oracle en Baan, die als traditionele erp-leveranciers eveneens frontoffice-software leveren, zijn druk bezig om standaardinterfaces te bouwen met R/3. Met erp-software automatiseren bedrijven hun backoffice-systemen, zoals financiële administratie en de productieplanning. Met frontoffice-toepassingen ofwel customer relationship management-software kunnen organisaties hun steeds complexer wordend verkoop-, marketing- en serviceapparaat automatiseren. Het integreren van deze verschillende typen systemen, levert volgens de softwareleveranciers een efficiëntere, transparantere en uiteindelijke goedkopere en effectievere bedrijfsvoering op.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.