Bluedesk koopt app-bouwer WeBuildApps

Dit artikel delen:
Euro

Internetbureau Bluedesk in Alkmaar heeft WeBuildApps overgenomen. WeBuildApps is gespecialiseerd in het bouwen van zogeheten native apps voor smartphones en tablets. Met de overname van WeBuildApps beschikt Bluedesk over meer specialisatie, kennis en capaciteit voor het bouwen van apps en mobiele websites.

Bluedesk krijgt een meerderheidsbelang in WeBuildApps. De nieuwe eigenaar is gespecialiseerd in webwinkels, maatwerk business applicaties, intranet/extranet sites, mobiele toepassingen en online marketing. Bluedesk levert producten waarmee meerdere online kanalen kunnen worden beheerd.

De naam WeBuildApps verdwijnt. Het bedrijf gaat verder als Bluedesk Mobile en is gespecialiseerd in mobiele concepten en bouwt native apps, hybride apps en mobiele websites. Het helpt klanten bij het behalen van commerciële doelen door het inzetten van mobiele kanalen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-24T15:53:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.