Onderzoek

Canon en Computable: Wat is rol ICT-beslisser?

Canon imageFormula P-215II mobiele scanner

Win de Canon imageFormula P-215II mobiele scanner

Canon Nederland en Computable zijn benieuwd naar datgene wat ict-managers en cio’s bezighoudt. Zij starten daarom een onderzoek dat gericht is op ict-beslissers binnen Nederlandse organisaties. Het invullen van de enquête neemt ongeveer tien minuten in beslag. Onder de respondenten wordt een Canon imageFormula P-215II mobiele scanner verloot.

Er wordt veel geschreven over de rol van de ict-manager binnen organisaties. Sommigen vinden dat de rol van de cio wordt overschaduwd door de andere boardleden. Anderen zijn van mening dat ict-management zich in de ideale positie bevindt om processen aan te passen aan de vereisten anno nu. Canon en Computable willen weten wat voor kijk ict-beslissers hierop hebben. Worden zij gezien als volwaardig gesprekspartner voor de rest van de onderneming of juist als partij die vernieuwing tegenhoudt? Heeft hij/zij last van shadow-it en logge legacysystemen of ziet hij/zij vooral nieuwe technologische ontwikkelingen als kans voor de organisatie?

De enquête staat live vanaf 28 oktober tot en met 11 november 2014. De resultaten van individuele deelnemers blijven anoniem. De gegevens van de respondenten worden alleen gebruikt voor de verloting en, indien gewenst, om de onderzoeksresultaten te delen. De resultaten van het onderzoek worden eind november 2014 bekend gemaakt.

Deelname aan onderzoek

Mocht je als ict-beslisser willen meedoen aan het onderzoek van Canon Nederland en Computable, ga dan naar https://www.opinie-plaza.nl/R.aspx?a=334. Je kunt aangeven of je wilt meedingen naar de mobiele scanner Canon imageFormula P-215II en of je de onderzoeksresultaten wilt ontvangen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-28T15:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.