Tweede weekwinnaars online quiz bekend

Dit artikel delen:

Computable maakt de tweede weekwinnaars bekend van de online quiz. De komende twee weken kunnen lezers nog meedingen naar weekprijzen en een hoofdprijs.

De winnaars van week twee van de online quiz op Computable.nl zijn bekend. De redactie heeft drie winnaars getrokken uit de goede inzendingen. Nog steeds hebben veel lezers problemen om de juiste antwoorden te vinden. Vooral vraag 10 over een boekrecensie bleek een bottleneck voor velen.

De drie weekwinnaars van week twee winnen prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Panda Security, e-office en AVM. Frank Thuijs uit Voorburg wint de FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM. De Pull 2 Talk Bluetooth Headset van e-office mobile gaat naar Kees van der Sluis uit Ede. Op de computer van Wim Schreuders uit Ommen kan Panda Global Protection 2009 van Panda Security worden geïnstalleerd. De prijswinnaars krijgen bericht.

Hoofdprijs

De komende drie weken kunnen Computable-lezers opnieuw meedingen naar weekprijzen. Ook kan iedereen nog meedingen naar de hoofdprijs, een Samsung Mobile Office ter waarde van €8033,-.

Op Computable.nl verschijnt dagelijks een vraag die leidt tot de zoektocht naar de juiste letters. Door deze letters aan het einde van de rit in de juiste volgorde te zetten, vind je de oplossing van de puzzel. Tot 21 december verschijnen vragen op Computable.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-10T13:48:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.