Waddinxveen slaat toe in derde week quiz

Dit artikel delen:

Computable maakt de derde weekwinnaars bekend van de online quiz. Opvallend is dat twee van de drie prijzen naar Waddinxveen opgestuurd gaan worden. De komende week kunnen lezers nog meedingen naar de laatste weekprijzen en de hoofdprijs, een Mobile Office van Samsung van ruim 8000 euro.

De winnaars van week drie van de online quiz op Computable.nl zijn bekend. De redactie heeft drie winnaars getrokken uit de goede inzendingen. Opvallend daarbij is dat er twee prijzen door deelnemers uit Waddinxveen zijn gewonnen. Enig speurwerk door Computable leverde geen verband tussen beide prijswinnaars op.

De drie weekwinnaars van week drie winnen prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Panda Security, e-office en AVM. D.R. Verkade uit Waddinxveen wint de FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM. De Pull 2 Talk Bluetooth Headset van e-office mobile gaat naar C.R.F. Daane, eveneens uit Waddinxveen. Op de computer van Gert-Jan Hilbrands uit Gieten kan binnenkort Panda Global Protection 2009 van Panda Security worden geïnstalleerd. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Hoofdprijs

De online quiz is inmiddels de laatste week ingegaan en Computable-lezers kunnen dus nog één keer meedingen naar de weekprijzen. Ook kan iedereen nog meedingen naar de hoofdprijs, een Samsung Mobile Office ter waarde van € 8033,-.

Op Computable.nl verschijnt dagelijks een vraag die leidt tot de zoektocht naar de juiste letters. Door deze letters aan het einde van de rit in de juiste volgorde te zetten, vind je de oplossing van de puzzel. Tot 21 december verschijnen vragen op Computable.nl, tot en met 31 december 2008 kan je het juiste antwoord naar de redactie van Computable mailen. De vragen blijven tot dan zichtbaar, dus iedereen maakt nog kans op het winnen van het mobiele kantoor van Samsung! Op maandag 5 januari 2009 maken wij de winnaar van de hoofdprijs bekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-17T13:14:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.