Jack van Brederode wint Mobile Office

Computable maakt winnaar online quiz bekend

Dit artikel delen:

Jack van Brederode wint de online quiz die Computable samen met Samsung organiseerde. Na 28 dagen puzzelen en enkele honderden goede inzendingen gaat de Zaandamse ict'er er vandoor met het Mobile Office van Samsung ter waarde van 8033 euro.

"Dit is super", was de eerste reactie van Jack van Brederode (50) uit Zaandam toen hij hoorde dat hij de winnaar was van de online quiz die Computable samen met Samsung van 24 november tot en met 21 december 2008 organiseerde. Van Brederode wint hiermee een Mobile Office van Samsung ter waarde van 8033 euro. Het mobiele kantoor bevat een notebook, printer, monitor, digitale fotolijst, HDD en Samsungs beste beamer.

Grootgrutter

Erg veel moeite hoefde Van Brederode niet te doen om aan de oplossing van de quiz te komen. "Ik doe vaak en dat dit soort quizzen mee en deze was eigenlijk wel makkelijk." Na enkele uren puzzelen kwam Van Brederode tot de juiste oplossing (‘Computable bestaat veertig jaar'). Een echte tactiek had hij niet om de juiste letters te vinden. "Ik heb eerst de makkelijke vragen beantwoord en daarna gericht gezocht naar de overige antwoorden. Ik zit al 25 jaar in de ict en met die ervaring kwam ik al een heel eind."

Van Brederode werkt momenteel bij Albert Heijn als Unix-systeembeheerder en beheert ook de test- en acceptatieomgeving van de winkelketen. Daarnaast werkt hij voor het Innovatiecafé van de grootgrutter. "Het leuke van mijn werk is dat heel veel wordt uitbesteed en dat je dus met veel partijen moet samenwerken. Je moet creatief zijn en met mensen kunnen omgaan."

Naast ict'er is Van Brederode ook een fervent hardloper. Dit doet hij nu al zo'n vijf jaar en de aanleiding om te gaan lopen mag er zijn. "Dat komt door mijn buurvrouw, die zag ik elke dag in zo een lekker strak pakje haar huis verlaten en die heb ik toen benaderd. De volgende dag had ik mijn eigen outfit en ik heb met haar twee jaar hardgelopen. Inmiddels zit ik al vijf jaar bij een atletiekvereniging en heb ik vorige jaar in Amsterdam mijn eerste marathon gelopen."

Muziek, bier en Computable

Naast hardlopen heeft Van Brederode muziek als grote passie. Hij bouwt zelfs zijn eigen tuners en ook heeft hij twee certificaten behaald in zijn studie Buistechniek. Deze technologische kennis haalt hij niet uit Computable, maar Van Brederode leest het blad wel ter ondersteuning van zijn werkzaamheden bij Albert Heijn. "Ik lees Computable elke week. Elke vrijdag als ik naar huis ga, dan drink ik een biertje en lees ik het blad. Elke werkweek eindig ik dus met Computable."

Winnaars

Binnenkort zullen Samsung en Computable het Mobile Office ter waarde van 8033 euro persoonlijk overhandigen aan Jack van Brederode. Tijdens de online quiz zijn ook twaalf weekprijzen verloot van AVM, e-office mobile en Panda Security. De winnaars zijn reeds per mail op de hoogte gebracht en ontvangen binnenkort per post hun prijs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gefeliciteerd Jack, wat een knoeperd van een prijzenpakket :D

Jack, van harte gefeliciteerd!! Wel Debian op zetten he... :)

Vandaag de prijs gekregen! ben er harstikke blij mee! :-)
Ben nu Ubuntu 8.10 aan het installeren op een fatastische
Samsung X460 laptop. 4GB 320GB dual core

Werkt fantastisch zo out of the box Klasse Samsung!
Jullie snappen het :-) Lekker toetsenbord ook, het lijkt
wel een MacBook Pro. En dan nog lichter dan een Mac Air.

Groeten,

Jack

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-05T14:14:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.