Managed hosting door True

Vind zoekt beheerder

 

Eind vorig jaar introduceerde het programmabureau Overheidsloket 2000 de Vraaggerichte Interactieve Dienstencatalogus (Vind).

Nu is het het moment daar om voor het technisch en inhoudelijk onderhoud van deze voorziening via een aanbesteding beheerders te vinden. Gebruikers, vooralsnog gemeenten, kunnen dan bij een of enkele marktpartijen een abonnement nemen op periodieke updates.
Vind beschrijft van zo'n driehonderd producten en diensten van gemeenten wat ze inhouden en verder onder meer tegen welke voorwaarden men ervoor in aanmerking komt, hoe de procedure verloopt en welke wet- en regelgeving erop van toepassing is. Dat gaat van 'aanleg bestemmingsplan', 'adoptie' en 'afschrift GBA' tot 'wilde dieren houden' en 'woonwagenstandplaats, toewijzing'. Gemeenten worden geacht specifiek gemeentelijke zaken toe te voegen, zoals adressen en telefoonnummers, maar ook lokale producten en diensten. Vind is ontwikkeld door Contain Organisatie Advies, dat tekende voor de inhoud, en Impactive, dat de techniek voor zijn rekening nam.
 
Kijk voor het complete bericht in de Computable van 22 juni.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/147536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×