Managed hosting door True

Decos neemt Impactive over

Dienstverlener versterkt software-aanbod voor regelhulp bij gemeenten

Dit artikel delen:
Decos

Decos-kantoor Noordwijk.

Ict-bedrijf Decos uit Noordwijk neemt het Arnhemse softwarebedrijf Impactive over. Door die overname breidt Decos zijn digitale documentdiensten uit met verschillende softwarepakketten voor regelhulp bij aanvragen bij gemeenten. Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Impactive levert EvenementAssistent, een pakket voor het aanvragen van vergunningen voor evenementen. Door de overname krijgt Decos ook Leerlingenvervoer in handen. Dat is software voor het regelen van vergoedingen rondom scholierenvervoer.

Het aanbod bestaat verder uit InkomensAssistent, software voor hulp bij het aanvragen van bijstand., Kennisbank, een portal voor informatie over gemeentelijke producten., en AIM, een Activiteitenbesluit Internetmodule die gemeenten inzetten voor milieumeldingen, veranderen van eigenaar.

Impactive meldt dat sleutelfiguren van het bedrijf zoals oprichter Joël van der Meer, leerlingenvervoerspecialist Maarten van de Meer en kennisbankhoofdredacteur Robin Scherrenburg nu voor Decos werken. 'Impactive telde voor de overname tien medewerkers. De meesten gaan mee naar Decos, een enkeling heeft elders werk gevonden', meldt het bedrijf na vragen van Computable. Ze noemen echter geen specifieke aantallen.

Regelhulp

Het overgenomen bedrijf verwacht onder de vleugels van Decos sneller te kunnen groeien en gebruik te maken van hun hun netwerk en kennis van beveiliging en zaakgericht werken.

Volgens het overgenomen bedrijf komen de software-regelhulpen voor gemeenten beter tot hun recht bij de nieuwe eigenaar. Decos telt 180 medewerkers verspreid over vestigingen in Nederland en India. Het bedrijf zet in op digitale dienstverlening bij gemeenten door papieren processen te vervangen door digitale processen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.