Managed hosting door True

Wie gunt wat

Raad van State kiest verse partners voor ICT-inhuur

 

Kiezen

De Raad van State heeft na een aanbesteding voor ict-inhuur gekozen voor Cimsolutions (in combinatie met VKA), Ordina, Brunel en CGI. De partijen leveren in minicompetitie de komende vier jaar ict'ers aan dit Hoge College van Staat. Met de opdracht is circa 1,2 miljoen euro gemoeid.

De aanbesteding is uitgevoerd door het Inkoop Uitvoering Centrum van het ministerie van Economische Zaken (IUC-EZ), waar de rijksbrede categorie ict-inhuur is ondergebracht. Het IUC-EZ hield de afgelopen tijd een aanbestedingsmarathon: het schreef maar liefst zeven aanbestedingen voor ict-inhuur uit voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (inclusief DUO), de Rechtspraak en de Raad van State. In totaal vertegenwoordigen de raamovereenkomsten, waarvoor 24 verschillende partijen werden geselecteerd, een waarde van naar schatting honderd miljoen euro per jaar.

Eind 2016 sloot het IUC-EZ ook al grote ict-inhuur-raamovereenkomsten voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, met een geschatte gezamenlijke waarde van zeventig miljoen per jaar.

Recent maakte het ministerie van Economische Zaken bekend de komende vier jaar voor circa 101 miljoen euro per jaar aan ict-inhuur nodig te hebben.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5973387). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×