Raad van State kiest verse partners voor ICT-inhuur

Dit artikel delen:
Kiezen

De Raad van State heeft na een aanbesteding voor ict-inhuur gekozen voor Cimsolutions (in combinatie met VKA), Ordina, Brunel en CGI. De partijen leveren in minicompetitie de komende vier jaar ict'ers aan dit Hoge College van Staat. Met de opdracht is circa 1,2 miljoen euro gemoeid.

De aanbesteding is uitgevoerd door het Inkoop Uitvoering Centrum van het ministerie van Economische Zaken (IUC-EZ), waar de rijksbrede categorie ict-inhuur is ondergebracht. Het IUC-EZ hield de afgelopen tijd een aanbestedingsmarathon: het schreef maar liefst zeven aanbestedingen voor ict-inhuur uit voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (inclusief DUO), de Rechtspraak en de Raad van State. In totaal vertegenwoordigen de raamovereenkomsten, waarvoor 24 verschillende partijen werden geselecteerd, een waarde van naar schatting honderd miljoen euro per jaar.

Eind 2016 sloot het IUC-EZ ook al grote ict-inhuur-raamovereenkomsten voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, met een geschatte gezamenlijke waarde van zeventig miljoen per jaar.

Recent maakte het ministerie van Economische Zaken bekend de komende vier jaar voor circa 101 miljoen euro per jaar aan ict-inhuur nodig te hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-08T09:22:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.