Interfood kiest factuurverwerking ISProjects

Dit artikel delen:

Betrouwbare oplossing en professionaliteit bepalen de keuze voor factuurverwerking door ISProjects. Louis Hinssen, Finance Manager, Interfood: 'Wij werken nu nog met een oudere versie van AX en zullen over enige tijd wereldwijd overgaan naar NAV. ISProjects heeft met beide pakketten een bewezen interface en een aanzienlijk aantal klanten die graag als referentie op willen treden...'

Interfood heeft als handelsbedrijf ruim veertig jaar ervaring binnen de mondiale zuivelmarkt. Het bedrijf zit al jaren in de top drie en handelt wereldwijd in melkpoeders, boter, kaas, vloeibare melk en overige zuivelingrediënten. Het onderscheidend vermogen van Interfood ligt in de service die het de klanten en toeleveranciers biedt op het gebied van logistieke en financiële oplossingen, productontwikkeling en kwaliteitszorg. Daarbij staan  honderdzeventig medewerkers 24/7 klaar om telkens weer een extra stap voor de wereldwijde relaties te zetten.

Interfood verwerkt ongeveer 27.000 inkomende facturen per jaar in MS Dynamics. In totaal zijn ongeveer zestig medewerkers binnen de gehele organisatie betrokken bij het vastleggen, boeken, goedkeuren en verder verwerken van de facturenstroom.

'De grote hoeveelheid facturen, enorme papierwinkel en toename van digitale inkomende facturen waren voor Interfood de aanleiding om een factuurverwerkingsprogramma aan te schaffen. Door het proces te digitaliseren realiseren wij kostenbesparing in arbeidsuren en ook printers en papier. Het is toch zonde van al die bomen die we gebruiken om alleen al de digitale facturen uit te printen om ze vervolgens weer handmatig in het systeem te verwerken', zegt Louis Hinssen, finance manager van Interfood.

'Wij werken nu nog met een oudere versie van AX en zullen over enige tijd wereldwijd overgaan naar NAV. ISProjects heeft met beide pakketten een bewezen interface en een aanzienlijk aantal klanten die graag als referentie op willen treden. Dit gaf ons vertrouwen in deze oplossing voor digitale factuurverwerking.'

'Samen met de ict/projectmanager van Interfood heb ik een seminar van ISProjects bezocht. Zowel de demonstratie van ISProjects als de presentatie van het hoofd financiële administratie van Broekhof Verpakking gaven een professionele indruk. Ook daarna bleek de gehele organisatie van ISProjects professioneel; snelle en correcte opvolging, eerlijk en direct antwoord op vragen en een duidelijk contract met daarin wat wij mogen verwachten en wat nog ontwikkeld moet worden in verband met het maatwerk. Inmiddels is het project opgestart en blijkt de opvolging nog steeds professioneel en goed. Binnenkort starten wij met testen, weer een volgende stap in het project', besluit Hinssen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-24T10:39:00.000Z Externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.