Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Online platform Voice Over Agency in de lift

Dit artikel delen:

Voice Over Agency uit Amsterdam blijft mooie cijfers neerzetten. In de afgelopen 12 maanden wist het stemmenbureau het aantal boekingen sterk te laten groeien en ook is het stemmenbestand wederom uitgebreid. Voice Over Agency is een gebruiksvriendelijk voice-over platform met zowel Nederlandse, Vlaamse als Engelse voice-over stemmen.

De Amsterdamse online voice agency is al een tijdje actief op de Nederlandse voice-over markt, onder door de overname van Voiceoverforum.nl. Hierdoor werd men zeer snel een begrip in de Nederlandse voice-over markt. Het bedrijf positioneert zich als een full-service online stemmenbureau. Een commercial, bedrijfsfilm of voicemail laten inspreken: een professionele voice-over is op het platform in enkele klikken geregeld.

Gebruiksvriendelijk voice over platform

Volgens Voice Over Agency raken de traditionele bureaus, met stemmenbestanden van soms wel duizenden voice-overs, een beetje uit de gratie. Een stemzoeker wil tegenwoordig kiezen uit een beperktere selectie met een shortlist voor een Nederlandse of Engelse voice over, waardoor een voice-over zoeken veel minder tijd in beslag neemt. Ook verbetert de kwaliteit, omdat producenten bij het doorluisteren van grote stemmen databases niet altijd de juiste voice-over boeken.

Voice-over gezocht voor corporate films

Wat betreft Nederlandse voice-overs denkt de Amsterdamse agency inmiddels een goede voice over selectie te hebben voor de meest voorkomende producties, denk daarbij aan radio en tv commercials, bedrijfsvideo’s en animatiefilms. Vooral voor corporate animatiefilms wordt vaak een voice over gezocht, omdat steeds meer bedrijven de potentie van dit type content zien. Zeker wanneer deze worden ondersteund met een uitgekiende social media strategie.

Engelse voice overs gewoon in Nederland 

Ook is het stemmenbureau begonnen met het optimaliseren van haar Engelse voiceover bestand. Het bedrijf maakt hierbij vooral gebruik van voice-over expats die reeds in Amsterdam woonachtig zijn. Op deze wijze Engelse voice-overs niet alleen snel en voordelig online te boeken, maar kan hij of zij ook in de studio, gevestigd in het kantoor van Voice Over Agency, worden uitgenodigd. 

Ook bij informerende producties, zoals uitlegfilms over bijvoorbeeld een traplift kopen en bedrijfsfilms voor multinationals, stellen opdrachtgevers het soms op prijs om bij de opname aanwezig te kunnen zijn. Overigens kan men er ook voor kiezen om de stemacteur via Facetime, Skype of Google Voice op afstand te regisseren, waardoor de klant altijd zelf de regie houdt op zijn voice-over opname.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-24T10:47:46.000Z Voice Over Agency
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.