Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RTB House kiest maincubes datacenter Amsterdam

RTB House, een wereldwijd opererend bedrijf dat geavanceerde marketingtechnologieën levert aan topmerken wereldwijd, heeft het colocatie-datacenter van maincubes uitgekozen om zijn OCP (Open Compute Project) hardware onder te brengen. OCP-ready apparatuur vereist een zeer specifieke datacenter setup voor stroom en koeling. Als Europese leverancier van colocatie services met datacenters in Amsterdam en Frankfurt, is maincubes in staat om deze OCP-ready hardware voor RTB House te huisvesten.

RTB House is een snelgroeiend en wereldwijd opererend marketingtechnologie bedrijf met een in eigen huis ontwikkelde, deep learning-gebaseerde technologie voor het inkopen van advertenties. In 2019 staat RTB House genoteerd op de 37e plek in de Deloitte Technology Fast 50 in Centraal-Europa. RTB House stond dit jaar tevens op de 24e plaats in de technologiesector in de Financial Times 1000: Europe’s Fastest Growing Companies 2019.

Om verdere groei te faciliteren en de IT-infrastructuur voor de Europese markt uit te breiden, was RTB House op zoek naar een carrier-neutrale aanbieder van colocatie datacenters. Deze colocatie leverancier moest een datacenter in Amsterdam hebben met uitgebreide ruimte om te kunnen groeien. Dit datacenter moest ook geschikt zijn om middels colocatie OCP-hardware te huisvesten. Het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter werd aanbevolen aan RTB House door CircleB, de eerste OCP Solution Provider voor Europa die in 2018 officieel werd geautoriseerd door de Open Compute Foundation.

De eerste OCP-gebaseerde colocatie datacenter racks bij maincubes in Amsterdam staan gepland om in februari 2020 live te gaan.

Voor meer informatie over maincubes, ga naar: https://www.maincubes.com/.

Colocatie Datacenters Wereldwijd

Door de uitbreiding van de IT-infrastructuur naar het maincubes Amsterdam AMS01-datacenter, kan RTB House zijn bereik in heel Europa verder uitbreiden. RTB House heeft voor zijn deep learning-gebaseerd advertentie inkoopplatform strategisch vier hoofd datacenter locaties over de hele wereld aangewezen. In Europa is Amsterdam de hoofdlocatie, terwijl Ashburn en Phoenix de hoofdlocaties zijn in de Verenigde Staten. Singapore is door RTB House geselecteerd als datacenterlocatie voor Azië. Op elk van deze locaties heeft RTB House een of meer colocatie datacenters geselecteerd om aanwezig te zijn. maincubes AMS01 wordt de tweede datacenterlocatie in Amsterdam voor RTB House.

"Ons eerste datacenter in Amsterdam huisvest traditionele hardware," zegt Bartłomiej Romański, CTO van RTB House. "Het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter zal worden gebruikt voor de inzet van onze OCP-ready apparatuur. Het gebruik van Open Compute-hardware heeft veel voordelen. Het biedt ons onder meer energie-efficiëntie, modulariteit en dus flexibiliteit, maar ook eenvoudig onderhoud. De open specificaties maken het ook mogelijk om de onderliggende componenten beter te begrijpen en het volledige potentieel van de hardware te benutten. Daarnaast is OCP-hardware uniek ontworpen voor grote implementaties. We zijn van plan om onze OCP-gebaseerde IT-infrastructuur met maincubes verder uit te breiden. En maincubes is in staat om ons op dit vlak te faciliteren.”

OCP Datacenter

maincubes AMS01 werd afgelopen zomer geselecteerd als locatie voor het Europese OCP Experience Center. In het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter is het OCP Experience Center beschikbaar als democentrum voor de Europese markt. Het kan ook gebruikt worden om nieuwe 'OCP Accepted' en 'OCP Inspired' datacenter omgevingen en telco oplossingen te testen.

"Het maincubes Amsterdam AMS01 datacenter beantwoordt aan onze unieke OCP stroom- en koelbehoefte," zegt Romański. "Daarnaast is maincubes in staat om in te spelen op onze behoeften wat betreft duurzaamheid en redundantie. Maar we zijn bovenal zeer gecharmeerd van hun flexibiliteit. De huidige colocatie overeenkomst met maincubes maakt een elastische en schaalbare groei van onze OCP-gebaseerde IT-infrastructuur in Europa mogelijk. De aanwezigheid van maincubes in Frankfurt kan later ook een mooie aanvulling zijn. Het is goed om die optie beschikbaar te hebben."

"Een colocatie omgeving geschikt voor OCP vereist flexibiliteit ten aanzien van zaken als de rack setup, rackload, rackhoogte en vermogensdichtheid, om maar een paar voorbeelden te noemen," zegt Joris te Lintelo, Vice President bij maincubes. "Onze datacenters, waaronder de AMS01-faciliteit in Amsterdam, zijn perfect in staat om flexibel een grote verscheidenheid aan technologieën te huisvesten, waaronder ook OCP. We zijn er trots op dat RTB House maincubes heeft uitgekozen om hun OCP-specifieke IT-infrastructuur te huisvesten en samen met ons verder te kunnen schalen."

Over RTB House

RTB House is een globaal opererend bedrijf dat geavanceerde marketingtechnologieën levert voor topmerken wereldwijd. Het eigen advertentie inkoopplatform is het eerste en enige platform ter wereld welke volledig wordt aangedreven door deep learning algoritmen. Hiermee kunnen adverteerders uitstekende resultaten genereren en hun korte-, middellange- en lange-termijn doelstellingen behalen.

RTB House is opgericht in 2012 en bestaat uit meer dan 500 specialisten op meer dan 30 locaties over de hele wereld: in New York, Londen, Tokio, Singapore, São Paulo, Moskou, Istanbul, Dubai en Warschau. Het bedrijf ondersteunt campagnes voor meer dan 1.600 klanten in EMEA, APAC en Amerika.

Vanaf 2018 heeft RTB House, na een succesvolle implementatie van deep learning in 100 procent van zijn algoritmen, twee divisies ontwikkeld die onafhankelijk van het R&D-team functioneren en gericht zijn op toonaangevende innovatie voor MarTech-oplossingen. Het AI Marketing Lab biedt een omgeving voor het uitvinden en ontwikkelen van MarTech-oplossingen. Daarnaast is het Creatives Lab opgericht om de algemene prestaties van creatieven te onderzoeken en te verbeteren. En om ondersteuning te bieden voor formats zoals dynamic display en video creatives, die ultrafijn kunnen worden afgestemd op de unieke branding behoeften van een klant.

Ga voor meer informatie over RTB House naar https://www.rtbhouse.com/

Over maincubes

maincubes maakt deel uit van de Duitse investeerder en vastgoedontwikkelaar Art-Invest, welke onderdeel uitmaakt van het Duitse bouwconcern Zech Group. maincubes exploiteert datacenters in Frankfurt en Amsterdam, en biedt een netwerk van datacenters met hoge beschikbaarheid van verschillende grootte en type in Europa. Daarmee is maincubes in staat om colocatie services en veilige ecosystemen te leveren voor de digitale toekomst van klanten in verschillende industrieën. Via het secureexchange® digitale platform kunnen maincubes’ klanten en partners IT-services wereldwijd gebruiken, zoals IoT, (cyber) security, connectiviteit, alsook cloud services – en hun businessmogelijkheden uitbreiden. maincubes biedt veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke services en een veilig thuis voor data.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-14T16:31:00.000Z maincubes
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.