Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VCD IT Groep lanceert Industrie Verbinding

VCD IT Groep lanceert Industrie Verbinding

Multidisciplinair ICT bedrijf VCD IT Groep lanceert haar gloednieuwe kennisplatform Industrie Verbinding. Op www.industrieverbinding.nl is een grote hoeveelheid relevante informatie op het snijvlak van IT en industrie te vinden. De website nodigt organisaties uit om met elkaar in gesprek te gaan over actuele vraagstukken in de industrie: een branche die richting 2020 enorme stappen maakt.

Actuele thema’s
Van blogs tot e-books: de bezoeker kan zich volledig inlezen op het gebied van verschillende actuele thema’s zoals Smart Industry, innovatie, security en cloud. VCD IT Groep hoopt met haar platform antwoorden te bieden op veel gestelde vragen. Industrie Verbinding is hiermee de koppeling tussen IT en industrie.

Uiteenlopende industrieën
Naast de verschillende thema’s is er ook aandacht voor de verscheidene sub industrieën zoals de chemische industrie en de machinebouw. VCD IT Groep onderscheidt in totaal vijf industrieën die veel onderlinge verschillen kennen, maar vooral ook overeenkomen in één belangrijke vraag: hoe kan ICT mijn organisatie verder helpen?

Verder lezen over de verbinding tussen IT en Industrie? Kijk op: www.industrieverbinding.nl of ontvang de laatste updates door aan te melden op de LinkedIn showcase pagina: https://www.linkedin.com/company/industrie-verbinding.

Over VCD IT Groep
Industrie Verbinding is een initiatief van de VCD IT Groep: een multidisciplinair ICT bedrijf dat actief is sinds 1977. Als één van de grotere zelfstandige ICT bedrijven in Nederland levert zij o.a. software, consultancy, infrastructuur en beheer. In meerdere sectoren heeft VCD een sterke positie verworven, waaronder industrie, zorg, retail & logistiek en zakelijke dienstverlening. De VCD IT Groep is gevestigd in Groningen, Eindhoven en Delft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-03T11:35:00.000Z VCD IT Groep
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.