Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Verwachtingen connect to innovate hooggespannen

VNSG slaat handen ineen met SAP en transformeert het VNSG Congres naar connect to innovate

Op 3 en 4 oktober 2017 vindt connect to innovate plaats, het belooft een bijzonder kennisevent te worden. Met het veelzijdige en interactieve Business en IT-programma worden de bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd over de thema’s digitale transformatie en innovatie. Organisaties als FrieslandCampina, Cargill, Alliander, Nationale-Nederlanden, NS, Action, TomTom, Stork en Louwman rekenen zich al tot de bezoekers. Rob van der Marck, directeur van de VNSG, en bestuurslid Seger Theuns, lichten toe hoe zij de hooggespannen verwachtingen willen overtreffen.

Kennisplatform
Organisaties zijn in de greep van innovatie en digitale transformatie. Om dit tot een succes te maken is de alignment van business en IT essentieel. “Met connect to innovate leggen we de verbinding tussen deze werelden, die tot op heden soms ver uit elkaar liggen. connect to innovate is dé plek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te raken”, stelt van der Marck. Theuns vult aan: “VNSG heeft met SAP een programma samengesteld dat optimale relevantie biedt voor business en IT. We bieden een krachtig kennisplatform voor alle bezoekers.”

Veelzijdig programma
De keynotes staan garant voor de laatste trends op het gebied van digitale transformatie, thought leadership en innovatie. Daarnaast zijn er gedurende de twee dagen nog bijna 200 andere sessies met vakinhoudelijke informatie over acht topics: User Experience, Big Data & Analytics, Assets & Internet of Things, Digital Core & Cross Topics, HR, Finance, Sales & Marketing en Procurement.

Business en IT
Voor bezoekers die aan het begin staan van de implementatie van een nieuwe SAP-oplossing of zich aan het oriënteren zijn op de nieuwste mogelijkheden, is het IT Master Programma een absolute aanrader volgens Theuns. Hij stelt: “Daarmee pak je de grootste, breedste en meest interactieve SAP-update van het jaar mee gecombineerd met klantpresentaties waarin ervaringen worden gedeeld. Het Business programma bevat inspirerende thought leadership content gericht op één line of business, dus specifiek voor commercie, finance, HR en procurement.”
Krachtenbundeling

Voor dit sterke programma combineert connect to innovate het beste van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days. Van der Marck vertelt over deze krachtenbundeling: “Het VNSG Congres is al jaren de ontmoetingsplek voor IT-professionals om de laatste ontwikkelingen te zien op het gebied van bedrijfssoftware. SAP Nederland organiseerde de afgelopen jaren veel succesvolle inspiratiedagen voor doelgroepen als HR, Finance en Marketing & Sales. Het was voor beide partijen dan ook een logische stap om deze events met elkaar te verbinden.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-11T16:03:00.000Z VNSG
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.