Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tuxis ontwikkelt TCC-edge

TCC-edge (Tuxis Corporate Cloud edge) levert edge computing met de flexibiliteit van een fully managed virtueel datacenter op de locatie waar u de capaciteit nodig hebt.

Met het TCC-edge beschikt u over een 24×7 fully managed virtueel datacenter. Geplaatst in uw serverruimte of datacenter krijgt u de beschikking over een omgeving waarin u vrij applicaties, containers, VPS-en, diensten, netwerken en snelle storage kunt realiseren. U hoeft slechts voor  ruimte, stroom en internet te zorgen, de rest is Plug and Play. Duizenden CPU cores, terabytes werkgeheugen en onbeperkt schaalbare opslag staan tot uw beschikking, live uitbreidbaar. U hebt 100% controle over uw data op de plek waar u het nodig hebt met de flexibiliteit van public cloud.

Ronald Otto – Tuxis: Het idee voor het TCC-edge is ontstaan doordat wij steeds vaker de vraag kregen: “We willen een TCC maar dichter bij onze locatie”. Tuxis staat voor kwaliteit en dat kan alleen als we grip hebben op de omgeving. Met het TCC-edge zijn we daarin geslaagd. Alles is redundant. Er is niet één component dat uitval kan veroorzaken.    

De flexibiliteit van de cloud is gemeengoed maar de capaciteit is niet beschikbaar op de plek waar het nodig is. Vanuit wetgeving, certificering of gezond verstand is beveiliging, databehoud, flexibiliteit, controle en snelheid noodzakelijk voor een toekomstvaste omgeving. Eigen infrastructuur opzetten om al deze eigenschappen in te vullen lijkt de logische keuze. Dat vergt dan weer expertise, ervaring en mankracht.    

Doordat we de eigenschappen van het TCC toepassen in het TCC-edge is er een hardware onafhankelijke redundante omgeving die met u meegroeit waar u geen omkijken naar heeft. Het TCC-edge is software defined. Hierdoor wordt data realtime 3x weggeschreven en uitval van apparatuur automatisch afgevangen. Het geheel wordt 24×7 bewaakt en er wordt ingegrepen bij verstoringen. De maandelijkse kosten bestaan uit vaste eenheden dus dat maakt de ICT begroting eenvoudig.

Voor het leveren van een TCC-edge levert u aan ons of een TCC specialist aan hoeveel rekenkracht, werkgeheugen en opslag u nodig hebt. Dezelfde dag krijgt u een offerte en in samenwerking met gespecialiseerde partners kan uw omgeving binnen 3 weken op de gewenste locatie staan.    

Samengevat: Hebt u een omgeving nodig waarop u een volledige ICT infra en alle toepassingen op kunt draaien, dan is er vanaf nu keuze om dit in 3 datacenters op de Tuxis infrastructuur te plaatsen of op een locatie naar wens. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-27T12:53:59.000Z Tuxis B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.