Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

UNET neemt Visser communicatie over

UNET neemt Visser communicatie over

Visser Communicatie is overgenomen door UNET, dochterbedrijf van Eurofiber Group. Op 31 maart jl. werd de overeenkomst tussen de organisaties gesloten. Met de overname van Visser Communicatie verstevigt UNET zijn positie in Noord en Midden Nederland, met name in de top van het MKB en de grootzakelijke markt op het gebied van IPVPN.

Visser Communicatie zal opgaan in de organisatie van UNET. Visser Communicatie is een innovatief bedrijf dat al tien jaar succesvol aan de weg timmert op het gebied van telecommunicatie, netwerkinfrastructuren, cloud- en datacenterdiensten. Vanuit Amsterdam en Groningen biedt zij totaaloplossingen gericht op spraak-, data- en beeldcommunicatie over glasvezel. Het bedrijf heeft onder meer NOC*NSF, FC Groningen en Pathé als klant.
UNET biedt innovatieve breedbandoplossingen en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Doel daarbij is organisaties te laten profiteren van netwerkdiensten op een manier die het beste bij de bedrijfsdoelen past. Het bedrijf houdt kantoor in Almere en levert zowel standaard telecom packages als meer complexere multi site netwerken met glasvezel als basisdienst. Klanten zijn onder meer Warmteservice, Wellant College en Mojo Concerts.

Vincent Visser, oprichter en directeur van Visser Communicatie: ‘We hebben de afgelopen jaren bewezen hard te kunnen groeien. Om ook in de toekomst in hetzelfde tempo te kunnen doorgroeien, is persoonlijk, professioneel en vlot acteren blijvend van groot belang. Het is daarom nu een goed moment om krachten te bundelen met UNET. We hebben dezelfde innovatiedrang, en onze diensten passen goed bij elkaar. Samen bieden we klanten innovatieve oplossingen op het vlak van connectivity, managed services en security.’

Theo de Vries, algemeen directeur van UNET: ‘Door samen op te trekken kunnen we harder groeien in de zakelijke telecommarkt. Daarnaast is deze stap ingegeven door de klik die we voor elkaar voelden. We willen ons onderscheiden van telecomreuzen door onze persoonlijke benadering, ondernemerschap en de wil om vooruitstrevende dienstverlening te bieden en dat steeds zo betrouwbaar, maar ook zo eenvoudig mogelijk te doen. Visser Communicatie is voor ons een belangrijke. aanvulling op draadloos gebied: managed Wifi en 4G als opvang bij uitval. ’

Alex Goldblum, CEO Eurofiber Group, ziet de overname van Visser Communicatie als een logische stap voor UNET om zich verder te versterken. ‘Eurofiber Group zal zich blijven focussen op verdere groei als aanbieder van innovatieve digitale infrastructuren.’

Fotobijschrift: “Vincent Visser (links) en Theo de Vries (rechts) ondertekenden 31 maart 2017 het contract (foto vrij van rechten)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-07T13:02:00.000Z The Communication Force
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.