Gilbert Silvius, lector business, ICT en innovatie aan de Hogeschool Utrecht

Gilbert Silvius is lector business, ict en innovatie aan Hogeschool Utrecht en principal consultant bij Van Aetsveld project- en verandermanagement. Voor Computable zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt.

Silvius (1963) heeft meer dan twintig jaar ervaring in het adviseren van organisaties over verbetering van hun bedrijfsprocessen of innovatie van hun marktpropositie, door de toepassing van ict. Als lector aan Hogeschool Utrecht verbindt hij praktijk en theorie door wetenschappelijk onderzoek te doen naar onder andere de waarde van ict, en deze kennis toe te passen in opleidingen en in de praktijk.

Hij is frequent spreker op seminars en congressen en publiceerde enkele tientallen vakartikelen over de 'business value' van ict en de beoordeling van projecten. Hij is expert in methoden van investeringsselectie en ontwikkelde onder andere een raamwerk voor het beoordelen van de geschiktheid van een evaluatiemethode op basis van de kenmerken van de ict-investering.

Jury

De jury voor de Computable Awards 2011 bestaat naast Gilbert Silvius uit: Jeroen Aris (Heineken), Fred Bons (Ordina), Bernard Vuijk (Pro4pro) en Joost van Bilsen (Business Case Entrepreneurs).

Lectoraat business, ICT en innovatie

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-24T08:05:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.