Sander Hulsman, hoofdredacteur Computable

Sander Hulsman

Sander Hulsman is sinds 1 juli 2014 hoofdredacteur van Computable en zusterwebsite Channelweb. Daarnaast zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt.

Hulsman maakte op 1 januari 2008 de overstap naar Computable en werd verantwoordelijk voor de experts en topics van het vakblad. In oktober 2010 kwam daar de nieuwscoördinatie bij en werd Hulsman aangesteld als content- en communitymanager. In juni 2004 kwam hij bij VNU Media (de toenmalige uitgever) in dienst als redacteur van het vakblad CRN. Op 1 december 2013 werd hij benoemd tot hoofdredacteur a.i. van Computable. En per 1 juli 2014 zet hij zijn rol voort als hoofdredacteur bij Computable.

Hulsman werkte eerder als eindredacteur van de grafische bladen Publish en Prepress. Daarvoor was hij eindredacteur van PC Consument en verschillende specials van het Haarlems Uitgeef Bedrijf (HUB).

Jury

De jury voor de Computable Awards bestaat naast Fred Bons  uit Jeroen Aris (Heineken), Maarten Hillenaar (voormalig Rijks-cio), Fred Bons (sr. programmamanager KWD Resultaatmanagement) en Bernard Vuijk (Projects for Professionals).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-17T11:02:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.