Win een Mobile Office van Samsung t.w.v. 8033 euro

Online quiz Computable, vraag 22

Dit artikel delen:

Samsung stelt voor Computable's online quiz een mobile office voor thuis beschikbaar ter waarde van € 8033,-. In dit mobiele kantoor zitten stuk voor stuk topproducten als een notebook, printer, monitor, Photo Frame, HDD en Samsung’s paradepaardje uit de beamerlijn. Weekprijzen zijn er van Panda Security, e-office mobile en AVM.

Van maandag 24 november tot en zondag 21 december is er dagelijkse op Computable.nl een kennisvraag terug te vinden die leidt tot de vondst van een letter. Gedurende 28 dagen worden er dus 28 letters gevonden die gezamenlijk de oplossing vormen die kan leiden tot het winnen van het Mobile Office ter waarde van € 8033,- die Samsung beschikbaar stelt. Voor een complete beschrijving van het mobiele kantoor klik je hier. Ook geven wij verschillende weekprijzen weg Panda Security stelt Panda Global Protection 2009 beschikbaar, e-office zijn Pull 2 Talk Bluetooth Headset en AVM de FRITZ!Box Fon WLAN 7270.

Vraag 22 luidt: Wie houdt er een weblog bij over zijn hulp aan een project in een Afrikaans ontwikkelingsland? Neem de letter die het meest in de gehele naam van deze persoon voorkomt.

Schrijf elke dag de letter op die er gezocht wordt. Na 28 dagen vormen alle letters een zin die bestaat uit vier woorden. Deze vier woorden zijn de oplossing van onze quiz en kunnen leiden tot het winnen van het Mobile Office van Samsung! Mocht je de oplossing hebben gevonden, stuur deze dan samen met jouw contactgegevens per e-mail naar lezers@computable.nl o.v.v. Mobile Office. Mocht je een van de weekprijzen willen winnen, noteer dan de zeven letters en mail deze naar ons door (het is geen woord!). Dit kan ook via lezers@computable.nl o.v.v. Online Quiz. Uit alle goede inzenders trekken wij de winnaar.

Terug naar de uitleg en de overige vragen

Naar hoofdprijs: het Mobile Office van Samsung t.w.v. € 8033!

Naar weekprijs: Panda Global Protection 2009 van Panda Security

Naar weekprijs: Pull 2 Talk Bluetooth Headset van e-office mobile

Naar weekprijs: FRITZ!Box Fon WLAN 7270 van AVM

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-15T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.