Computable nomineert tien dienstverleners

ICT-dienstverlener van het jaar

troffee

Ict-vakblad Computable heeft tien ict-dienstverleners genomineerd voor de Computable Awards 2016. Het gaat om Accenture, Atos, Axians, CGI, Dimension Data, IBM, Protinus IT, QSM, Quint Wellington Redwood en Vancis. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire awardsshow op 1 november 2016 bekend gemaakt.

De tien genomineerde ict-dienstverleners zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2016. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect bij Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager bij KWD Resultaatmanagement, Lotte de Bruijn, managing director bij Nederland ICT, Dion Kotteman, oud-Rijks-CIO, zelfstandig adviseur en lid van de raad van commissarissen van Loyalis en Bernard Vuijk, entrepreneur en interim projectmanager bij Driven4success. De vijf juryleden hebben individueel alle 49 voordrachten in deze categorie van een cijfer voorzien waarbij de tien hoogste gemiddelden zijn genomineerd. Dit zijn:

- AccentureLees de onderbouwing
- AtosLees de onderbouwing
- AxiansLees de onderbouwing
- CGILees de onderbouwing
- Dimension DataLees de onderbouwing
- IBMLees de onderbouwing
- Protinus ITLees de onderbouwing
- QSM EuropeLees de onderbouwing
- Quint Wellington RedwoodLees de onderbouwing
- VancisLees de onderbouwing

Stemmen

Op maandag 13 juni 2016 start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2016. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de leden uit de algemene jury zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op dinsdag 1 november 2016 worden in verschillende categorieën de winnaars bekend gemaakt. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-02T08:52:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.